2777
2789
عنوان

اونایی ک حقوقشون بیت 15 تا 20 میلیونه

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 64 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن خونه نداریم شاید با وام ازدواج بشه خونه گرفت

ما با وام ازدواج یه خونه ۵۰ متری کوچیک گرفتیم تمام تلاشتو بکن اول خونه بگیری هر چند کوچیک اونوقت با ۲۰ تومن میشه زندگی کرد

ما با وام ازدواج یه خونه ۵۰ متری کوچیک گرفتیم تمام تلاشتو بکن اول خونه بگیری هر چند کوچیک اونوقت با ...

حقوقش 15 میلیونه

با اضافه کار میشه 18

12 ساعت تمام سرکاره

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

ما با وام ازدواج یه خونه ۵۰ متری کوچیک گرفتیم تمام تلاشتو بکن اول خونه بگیری هر چند کوچیک اونوقت با ...

دقیقا مثل ما. من جهیزیه نگرفتم پول جهیزیه و عروسی و وام ازدواجو و... روهم گذاشتیم خونه خریدیم

حقوقش 15 میلیونهبا اضافه کار میشه 1812 ساعت تمام سرکاره

اگه طلا داری هر چی هس بفروش ولی خونه رو بگیر حتی شده حاشیه شهر کلی از استرسات کم میشه ولی جلو میفتی تو زندگی من شوهرم هیچی نداشت چون خونه داشتیم سر یسال ماشین گرف ولی اگه مستاجر باشی نمیتونی پیشرفت کنی تازه حقوق ما ۱۳ قسط‌مون ۷ 

دقیقا مثل ما. من جهیزیه نگرفتم پول جهیزیه و عروسی و وام ازدواجو و... روهم گذاشتیم خونه خریدیم

منم جهیزیه فقط یسری چیزای واجب و ضروری گرفتم عروسیم خیلی کوچیک و مختصر با ۵۰ تومن کلشو جمع کردم 

منم جهیزیه فقط یسری چیزای واجب و ضروری گرفتم عروسیم خیلی کوچیک و مختصر با ۵۰ تومن کلشو جمع کردم

بسلامتی. من اصلا جهیزیه نگرفتم بعد خرید خونه منو همسزم و مامانمو خواهرم و خانواده همسزم، هرکدوم یک وسیله گرفتن و جهیزیه م جور شد. ولی مثلا بشقابها 6 تاست. از هرچیزی 6تا گرفتم. مهم خونه بود که خریدیم