2777
2789
عنوان

از حرکت جاریم شاخ درآوردم نظر شما چیه راجبش

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 49 پست
وااااای ببین شوهرمم خیلی حساسه....منم بهش میگم گل قهر...گل قهر اینطوریه که بهش دست بزنی جم میشه

قشنگ معلومه اینا همشون ۱۰۰درصد حساسن 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قشنگ معلومه اینا همشون ۱۰۰درصد حساسن

ولی خدایی حرکت دیشب اینا خیلی خیلی سم بود 

حالا به حرمت برادر بزرگتر و مادرش میومد بعد همونجا گلایه می‌کرد ما ناراحت شدیم خودتون زنگ نزدین دفعه بعد خودتون زنگ بزنید ما خوشحال‌تر میشیم. حالا مثلا اگه دفعه چندم یا یه مهمونی دورهمی عادی بود یچیزی ....آدم میگفت خو دفعه بعد اما این خیلی دارک بود من هنوز از دیشب تو شوکه ام

ولی خدایی حرکت دیشب اینا خیلی خیلی سم بود حالا به حرمت برادر بزرگتر و مادرش میومد بعد همونجا گلایه م ...

ولی شوهره که چقدو پشتش بود 

آره کارشون بد بودولی از همین الان زهر چش نشون داد که خانواده شوهر بهش احترام بزارن 

خانواده شوهرت میخوان بهم ثابت کنن حساسن اون یکی میگه نه من حساسترم ولی خوب مادررشوهرت شد برا یه سلام درست نبود تورو اذیت کنه 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
انقدر منو حرص دادهدیشب شوهرم بهش سلام نداد دلم خنک شد یبار چنان باهاش میگفت می‌خندید ولی دختره به من ...

😁👌

ماشالله به شوهرت..بعضی ازجاریا کلا رو مخن.

مثل جاریای من..دوتادارم حسودو حسرت کش ..اصلا باهاشون رفت وآمدندارم ..جایی ببینیم همو درحدسلام وخداحافظی.

شوهرمن که کلا با زن برادراش لجه ..خوشش نمیادچون میشناسه چجورآدمی هستن

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️