2777
2789
عنوان

از حرکت جاریم شاخ درآوردم نظر شما چیه راجبش

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عجب جاری داری

انقدر منو حرص داده

دیشب شوهرم بهش سلام نداد دلم خنک شد 

یبار چنان باهاش میگفت می‌خندید ولی دختره به من محل نمی‌داد.... به شوهرم معترض شدم این منو تحویل نمیگیره با تو میگه میخنده ...شوهرم گفت نه تقصیر توعه دوری میکنی...تو حساسی.... گفتم باشه....

اتفاقا حق با اوناس ما یبار مادرشوهرم گفت فلانی میگه بیاین شام رفتیم جاریم گفت من دعوت نکردم

عزیزم شوهرت میتونست زنگ بزنه برادرش.... حالا اینجا مادر شوهر شما خطا گفته

ولی ما هم خیلی شده مثلا مادر بزرگم زنگ زده هماهنگ کرده باز ما خودمون زنگ زدیم خالم فلانی امروز عصر خونه شماییم؟ چیزی نمیخوای بیاریم... چون صمیمی هستیم ...این حرفا برا غریبه اس ....

نه ولی اینکه میهمان برای مهمونی پاگشا توسط میزبان رسما دعوت بشه هم چیز بدیهی هست

ولی میتونست برادره زنگ بزنه بگه داداش مامان خودش زنگ زده اگه تدارک دیدی خودت شب دوباره زنگ بزن بهم جلو خانومم.... اگه انقدر بهش فشار اومده و نگران رابطه برادری بود 

ولی میتونست برادره زنگ بزنه بگه داداش مامان خودش زنگ زده اگه تدارک دیدی خودت شب دوباره زنگ بزن بهم ج ...

وااا چه ضایع

دامادش بزرگ! دیگه خودش باید عقلش میرسید یک زنگ بزنه

عزیزم از قدیم گفتن آدم بی دعوت حموم میره

پساین احمقه اصلاخوب کرد جاریت شاید یچی دیده ازشون

اره دلم خنک شد ..... یبار قایمکی تو کاغذ از ناراحتی زیاد بخاطره خانواده همسرم نوشته بودم اینا خیلی اذیتم میکنن این از خانواده خودم اینم شانس من فامیلای شوهرم بی فرهنگ....

آقا اینو دید دو روز قهر کرد 

معذرت خواستم که خیلی نیاز به درد دل داشتم تو کاغذی نوشتم که پاره کنم بعدش ولی تو خوندی .... شاید باورت نشه ولی دلم خنک شد اونو خوند 

چون قبلش هرچی میگفتم میگفت ن تقصیر توعه 

الان یکم چیزی نمیگه چون میدونه حق با منه

عزیزم شوهرت میتونست زنگ بزنه برادرش.... حالا اینجا مادر شوهر شما خطا گفتهولی ما هم خیلی شده مثلا ماد ...

برادرش پیش مامانش بود دیگه مادرشوهرمم دقیقا کنار جاریم بوده دعوت کرده خانواده شوهر منم خیلی صمیمی هستن ولی اون جاریم اهل ملاحضه کردن نیس با نرمی و سیاست حرفاشو میزنه😅

كارش درست نبود ولي چند سال بعد اين عزيزترين عروس ميشهمثل جاري من. كه جواب مادرشوهرمو با صداي بلند و ...

اره خودمم میدونم... اتفاقا دیشب به شوهرم گفتم تو هیچوقت به حرف من گوش نمیکنی و خیلی جاها به خاطر خانوادت منو کوچک کردی

اره دلم خنک شد ..... یبار قایمکی تو کاغذ از ناراحتی زیاد بخاطره خانواده همسرم نوشته بودم اینا خیلی ا ...

کار عاقلانه ای کردی آفرین

کلک خوبی بود

وقتی بد میکنن خب ادم ناراحت میشه

منم گاها خانواده همسرم برام دردسر درست میکنن

منم تحویلشون نمیگیرم

حال میده دلم خنک میشه

اره خودمم میدونم... اتفاقا دیشب به شوهرم گفتم تو هیچوقت به حرف من گوش نمیکنی و خیلی جاها به خاطر خان ...

اره موثره منم خانواده شوهرم خوبم ها باهاشون ولی زنک اینا نمیزنم کمم میرم میام اگه دلخور شم نمیرم

ولی حضوری خیلی مهربون و خوبم ها

بعد اونوقت اونا کلی تحویلم میگیرنولی پلخوری پیش میاد دیگه

ولی اگر بد باشیم باهاشون به خودمونم بد میگذره

چون حذف نمیشن که

دوری دوستی خوبه

من دوست دارم به هودمم خوش بگذره