2777
2789
عنوان

چطوری به شوهرتون میگید پول لازم دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 92 پست
حتی کمم باشه ، همینکه نمیزاره زنش واسه یه قرون دوزار به زبون بیاد خوبه دیگ

من طاقت پول کمو ندارم باید حرف حرف من باشه 🤣

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

میگم پول بزن برام 

بعضی وقتا هم خودش بدون اینکه بگم میزنه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان میخورنت

نه بابا چرا خوردن نداره که...منم جدا از شوخی همسرم هرماه پول میریزه به حسابم خودم نمیگم علاوه بر اون کارت دیگه دستمه اما گاهی نمیریزه میفهمم دستش تنگه گاهی مثلا باشوخی میگم پول زور وده😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

از وقتی عقد کردیم ماهانه میگرفتم ازش یعنی خودش میداد برای شارژ و چیزی خواستم بخرم

ولی بعد ازدواج بیخیال شد همونم بزور میداد

منم دو سه بار گفتم بیشترش کن دیدم اهمیت نمیده یه دعوا بپا کردم دوبرابرش کرد😂

والا تورم به همه چی میخورد غیر از ماهانه من

دیگه عادت کرد بعدش شاغل هم که بودم(حقوق بگیر)بازم ماهانه میداد و به درخواست افزایشم هم واکنش خاصی نداشت و بیشتر میداد😂

الانم که کلا کار نداره چقدر دارم یا ندارم کل حقوقشو میریزه برا من منم مدیریت میکنم

درآمد خودمم میذارم روش پس انداز میشه و به یه حدی میرسه یه چیزی میخریم باهاش

خلاصه میخوای به چیزی برسی حرف بزن خجالت نکش مجبور شدی دعوا هم راه بنداز ولی از حقت نگذر

مشاور پوست و مو هستم❤️ دوست دارم کمکت کنم بهترین پوست و مو رو داشته باشی🤗🤗

راستش من الان عقد نکردیم

کارت خودش دستمه پیامک میره براش هر وقت موجودیش کم بشه میریزه برام

مثلا 3 میلیون ریخت برام من هنوز نرفتم کاپشن بگیرم میگفت نکنه کمه دو میلبون دیگم ریخت

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

نه بابا چرا خوردن نداره که...منم جدا از شوخی همسرم هرماه پول میریزه به حسابم خودم نمیگم علاوه بر اون ...

اخه اکثرا اینجا براشون غیر عادیه همچین چیزی 

چقدر خوب خدا حفظش کنه

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
از وقتی عقد کردیم ماهانه میگرفتم ازش یعنی خودش میداد برای شارژ و چیزی خواستم بخرمولی بعد ازدواج بیخی ...

منم همیشه میگم جلو مرد نباید کوتاه بیایی

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

والا منم شاغل بودم بعد تصمیم گرفتم کار نکنم 

اما اولش گفتم من بدم میاد درخواست پول کنم حالا لباس اینارو راحت میگم ولی پول نداشته باشم افسرده میشم خودت برام پول بریز   اونم قبول کرد 

بعد یه مدت وضعیت مالیمون ریخت به هم دیگه نداد منم قسط گذاشتم گفتم هر ماه پرداخت کن چون من پول نیاز دارم

میدونم من میخورن الان اینجا

اما وقتی دلمون نیاد از پول خودمون برای خودمون خرج کنیم، انتظار داریم شوهرمون برای ما خرج کنه و ما پولامون برای روز مبادا طلا کنیم... خب نمیشه دیگه. معلومه اون مرد هم حس بد میگیره. فکر میکنه این زن کجا مگه میخواد این طلا و ملک و .... ببره. مگه زندگیشو خارج از خانوادش با من میبینه...نمیگم پولامون بدیم به شوهر یا ملک کنیم بزنیم به نامش. نه. اما خرج خودمون کردن هم نباید اینقدر زورمون بیاد که... یه پولی هم از همسر گاهی بگیریم خوبه. مثلا بریم خرید خب مسلما همسر کارت میکشه. یا میتونی ایجوری عادتش بدی کارت نبری یا جا بذاری. کم کم عادت میکنه گاهی برات حساب کنه....

منکه شاغلم حقوقم اصلا نمیتونم خرج کنم. یعنی چیزی لازم ندارم به اون صورت... بخاط همون اصلا درک نمیکنم این چیزا رو

مهربان باشیم   

شاغل هستم و خدا رو شکر درآمد کفاف هزینه های شخصیم رو می ده

طبعییه که وقتی به اندازه کافی پول دارم عارم بیاد از کسی پول بخوام

اما اگر نیاز داشته باشم هم قطعا به همسرم می گم و ایشون هم بی منت در اختیارم میذارن

همسرم هم اگر به پول نیاز داشته باشن حتما روی من حساب می کنن

زندگی مشترک دیگه این حرفها رو نداره