2777
2789

بدترین توهینا بینمون رد بدل شد یعنی هیچوقت دیگه نمیشه آشتی کنیم

( زن پسرعمومه ) 

ولی من همیشه دلم تنگ میشه حتی واسه دشمنم:) 

فک نکنید من مقصر بودم دوتامون شهر غریب زندگی میکردیم تقریبا هرروز یا هر هفته همو می‌دیدیم دیگه صمیمیت بیش از حد باعث بی احترامی شد..اولم اون شروع کرد

امشب خواب دیدم آشتی کردیم همه چی عالی 

شب یلدا همچون کنار هم:) خیلی دلم تنگ شده پسرعموم مثل برادر بود برام ولی زنش خیلی بدجنس بود 

چیکارکنم 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

حالا من هم همینجور دیشب به مادر همسرم بعد تقریبا چند ماه پیام عذر خواهی دادم خوند جواب نداد ولی اینطوری دیگه اگه چیزی هم بگه میگم من پیش قدم شدم اون ج نداده

من یک مثبت اندیشم با من از نا امیدی حرف نزن 🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا من هم همینجور دیشب به مادر همسرم بعد تقریبا چند ماه پیام عذر خواهی دادم خوند جواب نداد ولی اینط ...

به شوهرت گفتی عزیزم چی گفت پشتته

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

منم دلم برای خانواده شوهر خاک برسرم تنگ میشه

چون فامیل خیلیییییی صمیمی بودیم باهم

اونقدر دوسشون داشتم.تاقبل ازدواج هروقت میخواستیم بریم خونه اینا از ذوق سکته میکردم بسکه مادرشوهرمو دوست داشتم.

ولی قوم الظالمین بودن و خبر نداشتیم🥲