2777
2789
عنوان

این تاپیک دختراستوایی رو‌که خوندم فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 88 پست
نه عزیزم پس اینستا دیگه!

کلا اینستا ندارم.انقدر که اطرافم همه. دارن غر میزنن از بچه و شوهر و مادرشوهر ولی اینستاشون همه شون خوشبختن و بدون دغدغه

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم یوتیوب میرم بیشتر . آموزشی انگیزشی اینا رو دنبال میکنم . چند وقته فیل شکنم جواب نمیده اینجاوقت ...

من طنز و جنایی چندتا هم اینفلوینس هم هستن گاهی میبینم

آموزشی چی میبینین 

کانال موفقیت چی

من چندتا پزشک هم دارم دکتر ویش و فوتوپیا

و چندتا هم آقای پزشک 

تجربه. چند ساله اخیر ثابت کرده اینجا اکثرا طرفدار درد و غم و بی پولی و.... هستن اگه ذره ای از خوشی ی ...

کسی به کسی حمله نکره عزیزم 

شوهر اون خانم هم بهش معترض شده که خرجت زیاد 

یه عده گفتن زیاد شوهرت درست میگه یه عده گفتن زیاد نیست 

بعد این خانم میگه من خونه بابام هم همین بود خرج کلاس کنکورم ...شده بعد دانشگاه پیام نور می‌ره اونم تو بیست و هشت سالگی 

میگه کلاس و معلم ویلون رو هم تو محردیمم میرفتم بعد بیست و هشت سالش هنوز سازش کلاس می‌ره یعنی از اونو هنوز به نتیجه نرسیده 

باشگاه می‌ره که خوب کارش اما سه میلیون پروتیین نمیدونم چی که بعدا همش میشه سرطان 

حالا کی گفته هر هفته بیس تومن ؟؟برا مثال گفتم که این خرج ها که همه براشون عجیبه برا دخترای این زمونه ...

خب خودت نوشتی ۲۰تومن😵‍💫 رو اون خانومی ک ریپ زده بودی بله عادی هستش اما روتین پوستی خونگی رو انجام میدن ماهی دوسه بار میری سالن زیبایی م هزینه اش هم زیاد نمیشه واقعا 

خب خودت نوشتی ۲۰تومن😵‍💫 رو اون خانومی ک ریپ زده بودی بله عادی هستش اما روتین پوستی خونگی رو انجام ...

والا روتین پوستی خوب چندین میلیونه هااا من فقطضدافتابم گرونه از پسش برنمیام چه برسه ابرسان و نرطوب کننده و تونر و دور چشم گرونم بخای استفاده کنی بعدم من رو هیشکی ریپ نزدم که هفته ای بیس تومن خرج میشه اون خانومم کلااا ماهی پنج تومن خرجش نمیشه که برلی کسیکه شوهرش وکیل هیچم زیاد نیست 

والا روتین پوستی خوب چندین میلیونه هااا من فقطضدافتابم گرونه از پسش برنمیام چه برسه ابرسان و نرطوب ک ...

عزیزم یه ضد آفتاب ۸ میلیونی هم بخری کار همون ۱میلیونی رو انجام میده اینو دکتر پوستم بهم گفت بعدشم گرون هم بخری ضد آفتاب تونر آبرسان رو بخری نزدیک یکی دو ماه جواب میده خیلی هم خرج ندارع،، چرا اون خانوم نوشته بود ۲۰ تومن شما گفتین اره خب طلا باشگاه روتین پوستی گفتم منم انجام میدم انقد نمیشه 

من طنز و جنایی چندتا هم اینفلوینس هم هستن گاهی میبینمآموزشی چی میبینین کانال موفقیت چیمن چندتا پزشک ...

آموزش هر چی گیرم بیاد خیاطی باشه ، تزئین ، هر چیز هنری ک باشه دنبال میکنم