2777
2789
عنوان

واااای خدا بازکابوسام شروع شد همسرم میگه بریم بندرعباس

| مشاهده متن کامل بحث + 1732 بازدید | 94 پست
درکت میکنم منم شمالی ام از شهر خودم که چسبیده به کوه و جنگله اومدم یه نقطه دیگه از شمال که شهری تره، ...

بوی بارون و درخت 

اصن فک نمی‌کردم دلم یه روزی براین تنگ بشه که شیرآب رو باز کنم و لیوانمو پرآب کنمو بخورمش

ترجیح میدم‌با آدمایی درارتباط باشم که حرف دهنشونومیفهمند،نه اونایی که هیچی تو دلشون نیست😏
خدای نکرده کیستی چیزی شاید باشه نهایتم هیچی نیست یه امپول میده میشی خودت برو مگه اون باید ببره

بله نمیذاره جایی برم محدودم داغونم کرده اجازه هیچ کاریو ندارم میشه دعاکنی باردار نباشم یکی دیگم این وسط بدبحت نکنم 🥲

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بوی بارون و درخت اصن فک نمی‌کردم دلم یه روزی براین تنگ بشه که شیرآب رو باز کنم و لیوانمو پرآب کنمو ب ...

ولی اسی ما گرگان زیاد اومدیم سفر اب لوله کشی نمیخوردیم مزش خوب نبود بابام همش اب معدنی میاورد

از نطرمالی خیلی خوبه چون ۵۹درصد هزینه ها باشرکته بعد از افتتاح شعبه هم همسرم میشه مدیر شعبه و درصد ...

همیشه باید برید اونجا یا ی مدتی ؟ تو این وضعیت اقتصادی و اینا من اگر جای شما بودم بخاطر آینده زندگی و بچه‌ها ها میرم بنظر من هر جا آدم از لحاظ مالی تامین باشه حله چون الان همه چی با پول یکی از دوستام همین جوری شد رفتش ی شهر خیلی دور تر تک تنها درسته سختی هایی داره ولی  همه چی بهترینش داره ماشین آخرین سیستم خونه‌ و وسایل خونه بهترین و کرون ترین خورد و خوراک خوب و راظی 

گوزل اسم به ترکی یعنی زیبا قشنگ عالی ظریف 🤤💜

بوی بارون و درخت اصن فک نمی‌کردم دلم یه روزی براین تنگ بشه که شیرآب رو باز کنم و لیوانمو پرآب کنمو ب ...

اشکال نداره اینحل میشه

آب تصفیه میذارین

مثل الان که آب ما رفته مخزنش پره میشه فرسماژور ازش استفاده کرد

عه واقعا اخه چن وقتی یه بار تاریخاش فرق میکنه فقط زمانیکه قرص ضد بارداری میخورم تنظیم بود ولی متاسفا ...

یه هفته از تاریخ پریودیت رد شه اگه بار دار باشی نشون میده ،تو پریودی هات نامنطمه باید  دکتر بری .تا دارو بگیری 

بله نمیذاره جایی برم محدودم داغونم کرده اجازه هیچ کاریو ندارم میشه دعاکنی باردار نباشم یکی دیگم این ...

خب چرا این قدر حساس مزدا اوایل ازدواج این جوری میکنن کم کم خوب میشن

گوزل اسم به ترکی یعنی زیبا قشنگ عالی ظریف 🤤💜

خب برا اونم باید سخت باشه. خداییش این همه فاصله از خانواده ها خیلی سخته.

فک کن پرواز مستقیم ندارد به گرگان یعنی تو فرودگاه زده هست ولی ماکه تو ۴ سال به بار نتونستیم بلیط بندرعباس گرگانو گیر بیاریم باید بریم تهران اینجا به گرگان که خودش تقریبا یک روز علافیه

ترجیح میدم‌با آدمایی درارتباط باشم که حرف دهنشونومیفهمند،نه اونایی که هیچی تو دلشون نیست😏

وااااى حالا من عاشق اين بودم كار همسرم جورى بود كه ميرفتيم بندرعباس و قشم زندگى ميكرديم 

هى همه چيز برعكسه 

يه پروژه همسرم داشت بندرعباس براى سركشى ميرفت و ميومد من اصرار داشتم اگر لازمه بريم همونجا كه نزديك باشى ولى لازم نبود 🤭🤨😏

البته بگم من كرج هستم در حال حاضر اب و هواى اينجا هم هميشه خنكه و سبزه همه جا ولى جنوب رو دوست دارم 

یه هفته از تاریخ پریودیت رد شه اگه بار دار باشی نشون میده ،تو پریودی هات نامنطمه باید دکتر بری .تا ...

یعنی الان زود بودتست زدم؟؟ امکان بارداری هست 🥲

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

خب چرا این قدر حساس مزدا اوایل ازدواج این جوری میکنن کم کم خوب میشن

نبابا پنج شیش ساله همینه یه بچه هم دارم هنوآدم نشده