دوست عزیز ب ب شغلش کاری ندارم طرف داره نون حلال در میاره دمش گرم ولی واقعا اگه ب دلت نشسته ک از صب فکرت درگیرشه بنظرم برو حرفتو بزن من بودم زنگ میزدم بهش میگفتم ببخشید مزاحمتون میشم اخه یکی از دوستام از شما خوشش آمده فقط میخواد بدونه شما کسی تو زندگیتون هست یا ن اگه ن ک اجازه بدین با هم آشنا شین همین ن خودتو اذیت کن ن هیچی بعدم بهش پیام میدی تمام شاید خودت از طرز فکرش خوشت نیاد کات کنی
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
همسر من داره نمیندازه البته طلاست ولی خب چندتا نقره هم بعداز اون تومناسبتای مختلف چه خودم چه مامانم براش گرفتیم یاگم میگنه یا جا میذاره اخرم درشون اوردتوکشو خاک میخوره😂
واقعا تاسف میخورم انقد ادمایی وجود دارن که از پشت گوشی راحت قضاوت میکنن دیگه هیچیمو نمیام تو این فضا بگم مرسی از کسایی ک درکم کردن و راهنمایی کردن❤️کساییم ک قضاوت کردن اشکال نداره خدا ببخشتتون:)
گیرم اونم بهت علاقه داشت اصن اومد و گرفتت دوست داری شوهرت راننده اسنپ باشه؟
😐چ حرف چرتی
مگ رانده اسنپ چشه؟ ادم نیس؟
دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است. منطُراباخونو دلازیادبردملطفکنهرکجاچشمتبهمن افتادکجکنراهترا :) پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻🦯