2777
2789
عنوان

از راننده اسنپ خوشم اومد😐میخوام بهش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 72748 بازدید | 776 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

جای من بودی پیام میدادی حداقل ناشناس؟

ببین من خودم از لحظه ای ک دیدمش دلم رفت تا الان هنوز تو فکرمه نه فقط بخاطر ظاهر ها رفتارش هم خیلی خوب بود بعدم من مسیر حدود ۴۵ دقیقه باهاش بودم تو رو نمیدونم چیکار کنی ولی خودم هرکار کردم شماره یا ایدیش پیدا کنم نشد وگرنه بهش میگفتم محترمانه

از رحمت خدا ناامید نشو🌱

ببین من خودم از لحظه ای ک دیدمش دلم رفت تا الان هنوز تو فکرمه نه فقط بخاطر ظاهر ها رفتارش هم خیلی خو ...

من الان مبگم سلام خوب هستین بعد میگم ی سوال شما متاهلید؟

خوبه؟

بابا اینا نمیزارنننن بخدا حتی تایپ کردم سلام خوبین انقد عذاب وجدان دادن به من خرابی هولی هورمونات فل ...

بنظر من بده دوستی کسی بهش پیام بده ازش بپرسه تو رابطه هست یا نه این سوالا رو ازش بپرسه بعد بگه دوستم از شما خوشش اومده 

من خودم برای دوستم این کارو کردم چون خودش روش نمیشد مستقیم بگه خیلیم بهتر شد 

از رحمت خدا ناامید نشو🌱

بنظر من بده دوستی کسی بهش پیام بده ازش بپرسه تو رابطه هست یا نه این سوالا رو ازش بپرسه بعد بگه دوستم ...

من با اک فیک میدم میگم دوستشم 

حقیقتا دوستی ندارم مورد اطمینان اخه☹️

توخودتم بعدا متاهل میشی خیانت ببینی همینه خواهر...وقتی ازدواج کردی عشقت یا شوهرت شغلش اسنپ بود حالت ...

شماتت؟؟

ابدا 

متاهل نیستم ب  این معنیه ک خیانت ندیدم ؟

من میگم تو جامعمون چه تو اسنپ چ تو هرررجای دیگه هستن زنا و دخترایی که میخانه مخ مردا رو بزنن

این مردان ک باید تعهد داشته باشن ،،رو ندن ب اینا 

ینی تقصیر شوهراس بیشتر ...

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

اسی پیام دادی سریععع منو لایک کن 

یا ریپ بزم

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..