2777
2789
عنوان

از راننده اسنپ خوشم اومد😐میخوام بهش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 16459 بازدید | 428 پست

دیقا تو چندقه یا چنساعت اصن ازچیش خشت اومد؟

اخلاقو رفتار رو عقایدشو تو چن دقه یا چنساعت فمیدی دیگ اوکی؟یا فقط از ی نگا و مراقب خودت باش خشت اومد؟یکم منطقی باش احساسی بدردنمخوره ن تو دوستی ن ازدواج

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید یادش رفته حلقه بپوشه ، شاید اصن نداره 

کسی که از کسی خوشش بیاد نمیزاره همینجور پیاده شه بره و حتما یه چیزی میگه ، 

بدبخت خانومای متاهل از دست شماها باید عکسشونو تتو کنن رو صورت شوهرشون تا از دست گرگ ها در امان باشن

قرار ب اصرار و درخواست نیس من فقط نخمو میدم😐😁

اون مردایی که اسنپ کار میکنن به هیچ وجه شوهر خوبی از اب درنمیان هم ازاین نظر که هر روز کلی خانومای رنگارنگ سوارماشینشون میشه و احتمال خیانتشون هزار برابراز مردایی هستش که با اقایون بیشتر درارتباطن...نمونه اش شوهرخودم اونقدر خیانت کرد از اول ازدواج تا الان که زندگیم تا مرز پاشیدن رفت خدا لعنتشون کنه علنا میدیدم زنها و دخترا پیام میدم کرم میریزن واسش...خلاصه اگه میخوای همین حال وروزمنو تجربه کنی بسمه الله..من اگه میدونستم شوهرم دراینده میخواد مسافرکشی کنی اصلااااا قبول نمیکردم کثیفترین شغله واسه مردجماعته بی جنبه تازه اصلا هم درامدشون کافی نیس همیشه باید تو نداری زندگی کنی .

شاید یادش رفته حلقه بپوشه ، شاید اصن نداره کسی که از کسی خوشش بیاد نمیزاره همینجور پیاده شه بره و حت ...

حالا از کجا میدونی من گرگم😐اصن اره هستم شوهرت تورو دوس داشته باشه ولت نمیکنه گلم

چندسالته اسی؟ این همه ادم در روز میبینیم باید از هرکی خوشمون اومد بهش بگیم 😐 ب نظرم این کارو نکن اص ...

نه خب متاهل باشه نمیگم قبلش میپرسم❤️اخه از هرکسی خوشم نمیاد 

نه خب متاهل باشه نمیگم قبلش میپرسم❤️اخه از هرکسی خوشم نمیاد

بنظرم این کارو نکن مخصوصا الان که خیلی زیاد شده طرف متاهله ب دروغ میگه مجردم 

اینقدر از این ادما تو زندگیت میبینی هردفعه ام یکی از دیگری بهتر

درخواست دوستی ممنوع(اگر درخواست ارسال کردی فحشه ک نثارت میکنم نر الدنگ)

بنظرم این کارو نکن مخصوصا الان که خیلی زیاد شده طرف متاهله ب دروغ میگه مجردم اینقدر از این ادما تو ز ...

وای نه من متوجه میشم سریع😐دیگ طرف چقد میتونه دروغ بگه

چقد سخته آدم شوهرش راننده اسنپ باشه

شوهرمن چندسال تو اسنپ کار کرد از توماشینش یه روز کاندوم پیدا کردم و ...یه لباس زیر قرمز زنونه دیگه دنیام اوار شد روسرم...اصلا خوب نیس مردی که تواسنپ کارکنه روزی کلی زن و دختر سوارمیکنه من تا مرز طلاق رفتم تا شغلشو الان عوض کرده ولی دیگه چه فایده وقتی بارها خیانت کرد الان به چه دردم میخوره