2777
2789
عنوان

مادرای خوش برخورد فقط بیان( بداخلاقا نیاد حوصله جواب دادن ندارم 🥲)

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 99 پست
ببین هیچوقت جنس آدم راضی نیست همیشه خدا ناراضیه. اگر میخوای از الان به این فکر کنی که در آینده بچه ا ...

ممنونم ازت🌸🌸

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایکم کنید😄

ما بچه دوست نداریم 

اینجا هم کشوری نیست که برای بچه اوردن خوب باشه 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تو اقدامم اصلا قصد بچه دار شدن نداشتم مادرم تو گوشم خوند الان بچخ میخوام اما اکثرا نظرای مخالف ر ...

اگه به بچه ات محبت کنی و خودخواه بارش نیاری اینجوری نیست که می گن تربیت خیلی مهمه و اینکه با صبر حوصله باش رفتار کنی و باهاش بازی کنی براش وقت بذاری 

هر بچه ای رو ک دیدم ناراضی بوده چ بزرگ چ کوچیک با همه نوع تربیت هم دیدم

چون هر کی استانداردی داره و طبق اون میخواد شزایطش باشه 

و توی سن های مختلف مخصوصا بچگی آدما حرفایی میزنن که منظوری ندارن 

راستش تا خودم بچه دار نشدم دقیق نفهمیدم بقیه چرا میگن بچه بیار یه احساسی که تا مادر نشی نمیفهمی یه موجودی رو از نقطه اول خودت درست کردی و بهش رسیدگی کردی و یهو میبینی بزرگ شده پیش خودت میگی چه جالب من این انسان رو درست کردم و الآنم دارم باهاش حرف میزنم و یه جورایی منو از تنهایی درآورده من یه خانواده میتونم درست کنم که باهاشون دیگه به کسی احتیاج ندارم که دیگه اینا میشن دلیل تلاش و خوشحالیم به بعدش نباید فک کنی فقط به اون لحظه هایی که کنار هم شادین فک کن

19، 29، 16
هر بچه ای رو ک دیدم ناراضی بوده چ بزرگ چ کوچیک با همه نوع تربیت هم دیدم

اونایی که غر میزنن وای بچه فلان اذیت داره دارن آب و تاب بیش از حد میدن بچه بزرگ کردن سخت و مسولیت داره و تا آخر عمرش تو مسعولی و باید غم خواری کنی براش درسته ولی خیلی شیرینی های خودشم داره تا آخر عمرت تک تنها میخوای بدون لچه بمونی تهش ک مردیم می میخواد برای ما مراسم بگیره بخدا تو این دوره زمونه رو جسد مون تف هم نمیکنن ولی بچه اگر بد هم باشه ها باز جناز مون از زمین برمیدارع باز بی اولاد نیستیم باز هر از گاهی ی سر ب قبر میزنه ی صلوات میده هر چی هم بد باشه حالا دیگه اگر خویش باشه ک نور علی نور

گوزل اسم به ترکی یعنی زیبا قشنگ عالی ظریف 🤤💜

اینقدر نگاه ابزاری به بچه نداشته باش عشق فرزند و والدین ارزش همه چیزو داره البته هر کسی لایق بچه دار ...

کی گفتم نگاه ابزاری دارم 

چرا الکی قضاوت میکنید شماها گفتم که تو تاپیک نیاید 

منظورم این بود که باهاش وقت بگذرونم و شادیشو باهام شریک باشه و ازم راضی باشه

راستش تا خودم بچه دار نشدم دقیق نفهمیدم بقیه چرا میگن بچه بیار یه احساسی که تا مادر نشی نمیفهمی یه م ...

ممنونم ازت🌸🌸

اونایی که غر میزنن وای بچه فلان اذیت داره دارن آب و تاب بیش از حد میدن بچه بزرگ کردن سخت و مسولیت دا ...

مرسی از دلگرمیت🌸

چون بد تربیت شدن و متوقع بار اومدن.

نه با همه نوع تربیتی دیده بودم ک گفتم 

البته دوستان ریپلای زدن برام جواب سوالمو دادن

توصیه بود اخلاق نداری تاپیک نزن

به چ حقی میگی انقدر راحت میگی لیاقت بچه دار شدن نداری 

با هر کسی مثل خودش باید رفتار کرد ، اخلاق نداشتی انتظار قربون صدقه رفتن از من نداشته باش

ببین اسی من دوتا بچه دارم گاهی اینقدر خسته و کلافه میشم که میگم بچه برا چیم بود میگم اصلأ کاش ازدواج ...

ممنونم 🌸💖