2777
2789
آزمایش انعقاد خون بدهمن بعد از سقط آزمایش دادم فهمیدم مشکلم همینه دکترم خیلی با تجربه بود اون واسم ن ...

دکترتون فلوشیپش چیه؟

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ اى کسانى که ایمان آورده‏ اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن.    
نه فعلا فقط آسپیرین داد دکتر گفت اگر بیشتر بشه دوتاش کنمشما مشکلی برات پیش نیومد؟ با هماتوم آسپیرین ...

عزیزم من چون سابقه سقط داشتم خیلی میترسیدم و خونریزی داشتم هماتوم شدید بود 

رفتم فوق تخصص پریناتولوژی و سقط مکرر دکتر بهم گفت تحت هیچ شرایطی قرص هات رو قطع نکن چون آسپرین از لخته شدن خون جلوگیری میکنه و من به خاطر همین لخته شدن خون یه بار سقط کردم قبلا 

آسپرین رو خوردم و استراحت مطلق شدم خودش خوب شد

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آزمایش انعقاد خون بدهمن بعد از سقط آزمایش دادم فهمیدم مشکلم همینه دکترم خیلی با تجربه بود اون واسم ن ...

یعنی اینایی که فشار شریانی دارن مشکل انعقاد خون دارن؟ 

دکترتون فلوشیپش چیه؟

نازایی و آی وی اف ، به محض اینکه رفتم پیشش سریع آزمایش های سقط رو نوشت و فهمید مشکلم چیه

خیلیا میومدن پیشش و ۴ تا بچه سقط کرده بودن دکتر قبلیشون نفهمیده بود مشکلشون چیه ولی این دکتر سریع میفهمید 

یه خانومی ۵ تا سقط کرده بود اومد پیشش دو قلو باردار شد زایمان من و اون با هم بود 😃

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
فعلا خودم جرئتش نداشتمبله حتماممنونم،موفق باشید

خواهش میکنم همیشه قرار نیست اتفاقای بد تکرار بشن انشالله این وقتی باردار شدی بارداریت بی خطر باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم

یعنی اینایی که فشار شریانی دارن مشکل انعقاد خون دارن؟

داپلر دادی دیگه درسته؟ 

منم مشکل شریانی داشتم که دکتر آسپرین نوشت نگران نباش عزیزم آسپرین باعث خون‌رسانی به جفت و جنین میشه و نمیذاره جنین ایست قلبی کنه

خداروشکرتوبارداری هم میشه این آزمایش داد؟فقط ازمایش خونه؟مثلا هفته های اول بارداری.

آره عزیزم من قبل بارداری و به محض مثبت شدن بی بی چک دکترم واسم نوشت

آره عزیزم من قبل بارداری و به محض مثبت شدن بی بی چک دکترم واسم نوشت

عزیزم من دخترم تا۱۶ هفته زنده بود حتی ازهشت هفتگی تکون هم میخورد

ممکن مشکل منم همبن باشه؟

اخه گفتن احتمالا ایست قلبی بوده

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ اى کسانى که ایمان آورده‏ اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن.    
خداروشکرتوبارداری هم میشه این آزمایش داد؟فقط ازمایش خونه؟مثلا هفته های اول بارداری.

و اینکه چون بعد از بارداری فاکتور انعقاد خونم بالا تر رفته بود آمپول هم واسم نوشت ، شبی یه آمپول هم میزدم گفت آمپول و قرص با هم جواب میده و قرص واست کافی نیست 

و اینکه چون بعد از بارداری فاکتور انعقاد خونم بالا تر رفته بود آمپول هم واسم نوشت ، شبی یه آمپول هم ...

چه جالب

خداروشکر که جواب گرفتید

عزیزم من دخترم تا۱۶ هفته زنده بود حتی ازهشت هفتگی تکون هم میخوردممکن مشکل منم همبن باشه؟اخه گفتن احت ...

آره گلم همه چی ممکنه ولی بازم با دکتر مشورت کن شاید اون یه چیزی بدونه

مثلا واسه شوهر من آزمایش نوشت ببینه اسپرم شوهرم کیفیتش چطور بوده و روی جنین تاثیر داشته یا نه

چه جالبخداروشکر که جواب گرفتید

فدات شم ان شاءالله شما هم نتیجه بگیری ❤️ 

آره گلم همه چی ممکنه ولی بازم با دکتر مشورت کن شاید اون یه چیزی بدونهمثلا واسه شوهر من آزمایش نوشت ب ...

اهان

احه دختر من سونوی ان تیش خوب بود

اما ازمایش ریسکش یک به بیست شد

رفتم امینو،همون روز دکتر گفت بچت خیلی ضعیفه ونمیمونه

دوهفته توشکمم مرده بود ومن حتی لکه بینی نداشتم

روز انومالی فهمیدم

اهاناحه دختر من سونوی ان تیش خوب بوداما ازمایش ریسکش یک به بیست شدرفتم امینو،همون روز دکتر گفت بچت خ ...

الهی بمیرم 🥺 خیلی سخته درکت میکنم 

مطمئن باش با دارو حل میشه عزیزم دکتر به من میگفت انعقاد خون باعث میشه خون‌رسانی به جنین خوب انجام نشه و ضعیف بشه و من چون آمپول میزدم و آسپرین میخوردم یه سری مکمل ها هم نوشته بود میخوردم خون‌رسانی خیلی عالی شده بود و توی غربالگری گفتن حالا وزنش داره زیاد می‌ره بالا چیکارش کنیم خیلی بالا نره 😃 دیگه دکترم کنترلش کرد 

الهی بمیرم 🥺 خیلی سخته درکت میکنم مطمئن باش با دارو حل میشه عزیزم دکتر به من میگفت انعقاد خون باعث ...

چه خوب

خداروشکر

ممنونم،موفق باشید