2777
2789
شاغلم ، برای ضامنم مشکلی ندارم، اما چرا اخه الکی پولو با ابن تورم بخوابونم برای وام با درصد ۲۳ ، به ...

اگر برای ضامن مشکلی نداره وام های بهتری هستش

یکی قرض الحسنه مهر ایران رسالت و... 

این برای کسایی خوبه ک مشکل ضامن دارن یا یجایی دستشون گیر میکنه که ب مبلغ کم پول نیاز دارن

در غیر اینصورت درصد و سودش زیاده بنظرم 

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
خو عزیزم خودت داری می گی ۱۰۰ م تو حسابت بود خوب همین معدل حساب ایجاد کرده

آره یادم نبود آخه بعد از چند ماه پیامک وام‌ برام اومد فکر نمیکردم به اون ربطی داشته باشه

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همونم ۳ماه بمونه ی مدل دیگه حساب کتاب میکنن باید بیشتر از ۳باشه خودشم اصلا سود ماهانه نمیده برا پولی ...

نمیدونم فک کنم سود میده چرا بهم اس ام اسش میومد اخه من نگه داشتم امتحانی یکی دوماه دیدم تیک میخورد و ۱۰ ۱۵ تومنم سود میدادن 

خب دیگه مال تو قضیش فرق میکنه همون 100 م رو خوابوندی بهت داده غیر اینصورت نمیدهمنم چندساله بلو دارم ...

اوهوم 🤦‍♀️

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
عزیزم داری دروغ میگی خب من الان کارتشم دارم استفاده میکنی شرایطشم خوندم تو این دوسال ولی نیازی به وا ...

اخه من همچین کاری نکردم ۳ماه پولم بمونه پول واریزبرداشت کردم چ لزومی داره دروغ بگم بخاطر ۳۰هزار اخه

چرا اطلاعات ناقص میدین یه جوری میگی وااام انگار اونا اونجا نشستن تا طرف برنامه رو نصب کرد بهش وام بدن ؛ اینم بگو که باید سه ماه یه پولی بمونه تو حساب تا وام فعال بشه کشتین ما رو با این کد های معرفتون

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

نه عزیزم همچین چیزی نیست من با گوشیم سه هفته پیش گرفتم این حرفها رو شعبه ها می زنن که نخوان پول بدنب ...

چقدر می دن بر حسب معدل ، دیروز من رفتم گفت تا اخر سال بسته شد، شرایطشو بهم می گی

چقدر می دن بر حسب معدل ، دیروز من رفتم گفت تا اخر سال بسته شد، شرایطشو بهم می گی

باید بری بانک ملی حساب مهربانی باز کنی 

مثل اکثر وام ها باید پول بخوابونی تو حساب دیگه معدل گیری می کنن

اگر برای ضامن مشکلی نداره وام های بهتری هستشیکی قرض الحسنه مهر ایران رسالت و... این برای کسایی خوبه ...

اره برای خانم های خانه دار بلو‌بانک خیلی بهتره ، وام بدون ضامن هم مزیت خیلی خوبیه‌

اخه من همچین کاری نکردم ۳ماه پولم بمونه پول واریزبرداشت کردم چ لزومی داره دروغ بگم بخاطر ۳۰هزار اخه

نمیشه اصلا ما برنامشم داریم میبینیم شمام اطلاع نداری اینجا ناقص نگو