2777
2789
عنوان

عفونت شدید ادراری دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 22 پست
این دارو شیمیایی ها فایده ندارن ی مدت دمنوش اویشن بخور ، اب هم زیاد بخور خوب خوب میشب

دارو های شیمیایی؟

بعد ببخشید وقتی سرما میخورید یا سرطان میگیرید بازم بهش میگید شیمیایی یا نه اون موقع میشه علم داروسازی؟

این دارو شیمیایی ها فایده ندارن ی مدت دمنوش اویشن بخور ، اب هم زیاد بخور خوب خوب میشب

متاسفانه چیزای گیاهی دم میکنم میخورم شدیدا بدنم داغ میکنه و بیحال میشم جوری که حال ندارم یه لیوان آب بردارم بخورم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشبد اخرشو نخوندممنم تازه خوردم ولی الان باز برگشته از چیه به نظرت؟من دوران بارداری گرفتم

والا نمیدونم چرا برمیگرده 

چند باری تو خونه خودم درمان کردم درست میشدم 

اینسری خیلی شدید بود رفتم دکتر انگار اصلا من هیچ دارویی استفاده نکردم بدتر از قبل شدمممم 

سری قبل سوزشم در این حد نبود که نزاره بخوابم 

سلام حتماً برید دکتر من دکتر طب سنتی رفتم خوب بود بعد آخر سر خودمو با سرکه خونگی شستم خب شدم

سرکه و آب نمک استفاده میکنم سوزشمو تا زمانی قطع میکنه که  دسشویی نرفته باشم.باز دسشوییم میگیره میرم میام همونه

سرکه و آب نمک استفاده میکنم سوزشمو تا زمانی قطع میکنه که دسشویی نرفته باشم.باز دسشوییم میگیره میرم ...

ان‌شاءالله خوب میشد 

دکتر برید 

من آنقدر درد داشتم دست می خورد بهم داد میزدم