2777
2789

باعث تمام بدبختیام از بچگی تا الان فقط مادرم بوده 

خیلی دردناکه خیلی درد داره من خیلی غریبم که مادرم دشمن اولمه اینو بدون اغراق میگم با تمام جونم تلاش می‌کنم که فقط برای دخترم پناه باشم چون خودم از بچگی خیلی بی پناه بودم

هر اشتباهی توی زندگیم کردم بیشترین حرفارو و زخم زبونارو از مامانم شنیدم هیچ وقت پناهم نبود.بعد از ازدواجم خونش راهم نداده چون وسواس داره و میگه ما کثیفیم 

هیچوقت طعم خونه ی پدری رو نچشیدم

لطف میکنید برام دعا کنید 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت  یکی را نان جو آغشته در خون

مریضه پس

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی عاقبت بخیروشادباشی عزیزم.بیا برای خودت یه مادرجایگزین کن هروقت دلت درذودل خواست مادرت نبود بگو یافاطمه زهراتومادرم باش.من بابا ندارم هروقت دلم بابا میخادازامام علی کمک میخام.شایدحرفامو قبول نداشته باشی فقط دلم میخادکمترغصه بخوری.چون درکت می کنم

🥺 انشاالله از این به بعد برات بهترینها رقم بخوره عزیزم

ممنون عزیزم

ولی متاسفانه از زمان ازدواجمم خانواده شوهرم سرد تر و بد تر از خانواده خودم بودن و شوهرمم که اصلا منو داخل آدم حساب نمیکنه

من خودِ تنهاییم

الهی عاقبت بخیروشادباشی عزیزم.بیا برای خودت یه مادرجایگزین کن هروقت دلت درذودل خواست مادرت نبود بگو ...

ممنون عزیزم

ولی من آنقدر بنده ی بدی هستم که روم نمیشه حتی خدارو صدا کنم 

نه نماز درست حسابی میخونم نه چیزی

زخم زبون و حرف شنیدن خیلی سخته خودم تجربه کردم

آخ که قلبم هزار تیکه شده گاهی فکر میکنم شاید دارم تاوان گناهامو پس میدم اما آخه چرا اونایی که راحت گناه میکنن انقدر شادن فقط من اینجوریم بزرگترین گناهم اینه که نمازامو درست نمیخونم وگرنه بدبخت تر از اونم که بتونم گناه دیگه ای بکنم

ممنون عزیزمولی من آنقدر بنده ی بدی هستم که روم نمیشه حتی خدارو صدا کنم نه نماز درست حسابی میخونم نه ...

من ازشما بدترم.منم همینجور اما اونها خیلی مهربون ترازشما هستن.من یه روزنمازمیخوتم ده روز نمی خونم خیلی بنده بدی هستم اما باهاشون حرف بزن 

ممنون عزیزمولی متاسفانه از زمان ازدواجمم خانواده شوهرم سرد تر و بد تر از خانواده خودم بودن و شوهرمم ...

عزیزم میدونم سخته وقتی همسرت برخورد خانواده تو میبینه طبیعتاً یاد میگیره همون‌جوری رفتار کنه باهات خونواده ایشونم وقتی رفتارشو باهات میبینن الگو برداری میکنن وقتی خونوادت باهات بدتا میکردن با همسرت درد دل میکردی ؟

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

آخ که قلبم هزار تیکه شده گاهی فکر میکنم شاید دارم تاوان گناهامو پس میدم اما آخه چرا اونایی که راحت گ ...

حالا من مجردم بدتر هر روز دارم حرف می‌شنوم

اونایی که زخم زبون میزنن چرا خدا زبونشون رو کوتاه نمیکنه 

عزیزم میدونم سخته وقتی همسرت برخورد خانواده تو میبینه طبیعتاً یاد میگیره همون‌جوری رفتار کنه باهات خ ...

نه چیزی بهش نمیگم

اما میبینه که راهم نمیدن کور نیست که

ولی خانواده شوهرم و خود شوهرم کلا آدمای بدذاتی هستن