2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرمن یه بهونه بیارنرو.اون میخادبادوستش بره چیکارشماداره.میدونی چرامیگم عزیز،چون بعدا حالایادوسته ...

بهش می‌گم نمیام همین میگم، میگم نمی‌خوام برام حاشیه بشه بعدا دوست ندارم فکر هام کردم.

تو هم که هر دوشون می‌شناسی غریبه نیستن.

چون میگه بهش گفتم من دوستام میارم تو هم دوستت بیار. بهش می‌گم بگو دوست‌هام نیومدن

اگر دوست پسر دوستت بفهمه شمنا هم هستی اونم دوستشو میاره و در مقابل عمل انجام شده قرار میگیری . اگر اهل این برنامه‌ها نیستی موُکداً میگم نرو . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

من به هیچ وجه سوار ماشین شخصی نمیشم‌ حالا شما رو نمیدونم

منم دوست ندارم.

یکی از هم اتاقی‌هام گفت میام گفتم خب تنها نیستم ولی الان که نمیاد من نمی‌خوام برم.

اگر دوست پسر دوستت بفهمه شمنا هم هستی اونم دوستشو میاره و در مقابل عمل انجام شده قرار میگیری . اگر ا ...

آره.

همینه می‌خواد دوستش بیاره. منتها اون یکی هم اتاقی ام می‌خواست بیاد گفتم خب اون بیاد اشکالی نداره. حالا که نمی‌خواد بیاد من برم چیکار تو جمعی که کسی نمی‌شناسم

مستقیم بهش بگم؟چون هربار که نمی‌تونم بهانه جور کنم

اگرمستقیم بگی احتمال داره دوستیتون به هم بخوره ودلخورشه...بگوپدرم تلفنی حرف میزدم گفتم قراربافلانی بریم بیرون...پدرم گفت حق نداری ،من خیلی دوست داشتم همراهیتون کنم ولی انگارقسمت نیست

اگرمستقیم بگی احتمال داره دوستیتون به هم بخوره ودلخورشه...بگوپدرم تلفنی حرف میزدم گفتم قراربافلانی ب ...

اشکال نداره اگه دوستیم که بدونه دلیل مگه دوست‌ها برای همین باهم دوست نیستن؟

آره.همینه می‌خواد دوستش بیاره. منتها اون یکی هم اتاقی ام می‌خواست بیاد گفتم خب اون بیاد اشکالی نداره ...

میدونی خیلی از دخترها به همین صورت مورد تعرض و تجاوز قرار گرفتن و هرگز روشون نشده به کسی بگن فقط مسیر زندگیشون به اضمحلال کشیده شده ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .