2777
2789
عنوان

باردار شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 69 پست

استارتر میفهمم به فکری ولی به این فکر کن شرایطت بهتر میشه ولی ایا میتونی تا اخر عمر بدون بچه زندگی کنی؟به نظرم به دنیا بیار

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون موقع که داشتی عشق و حال میکردی بایدفکر اینجارو میکردی نه الان که دیگه بارداری بلایی سربچه بیاری ...

تهمت نزن  جلوگیری کردیم دکتر گفت دوره تخمک گذاری هم نبوده معجزه شده

چی بگم من سقط نمیکنم.به جاش تلاشمو بیشتر میکنم.

هر کسی از دید خودش نظر میده 

ولی سقط نکن لطفا 

الان که اول راهی میتونی کار پیدا کنی با شوهرت دو تایی سخت کار کنید پس انداز کنید بتونید وام بگیرید عالی وام فرزند هم ک میدن

راه برای پول دراوردن هست.هر چند کم ولی غنیمت

❤️امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام❤️

من با بچه یک ساله که کلی دوندگی کردم تا باردار شدم و خیلی ذوقش داشتم الان افسرده ترینم ، بچه قرار نیست حالتون خوب کنه ، اگه واقعا آمادگیش داری بیار ، چون هزارتا مشکل به مشکلات الانت اضافه میشه و اون طفل معصوم گناهی نداره نباید کمترین آسیبی ببینه

کاش تصویرت نفس می کشید مادر

ببین من فعلا  نه بیمه نه هیچی بدهی داری دویست ملیون. دوتا بچه دارم بخدا نمی خواستم نمی دونم چه جور شد تا فهمیدم بار دارم. 

الان پنج هفته هستم. چکار کنم واقعا شوک زده شدم 

الان این روزا فقط میگم خدایا تو تنهام نزار می‌دونی مشکل اصلی من از زایمان طبیعی می ترسم  نمی دونم چرا همچین اشتباه شد باردار شدم ولی دیگه فقط امیدم به خداست تنهام نذاره

معجزه شکر گزاری
تهمت نزن جلوگیری کردیم دکتر گفت دوره تخمک گذاری هم نبوده معجزه شده

اهمیت نده به حرفاشون معجزه شده یه خیری هست،ننداز بچتو

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

اون موقع که داشتی عشق و حال میکردی بایدفکر اینجارو میکردی نه الان که دیگه بارداری بلایی سربچه بیاری ...

چقدر ادبیاتت سخیفه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
تهمت نزن جلوگیری کردیم دکتر گفت دوره تخمک گذاری هم نبوده معجزه شده

به نظرت واسه خدایی که تو تین شرایط غیر ممکن بهت لطف کرده بچه داده سخته زندگیتو تغییر بده و اینکه خدا بهتر از همه ما از وضعیت زندگیت آگاه بود شوهرت که به راحتی قانع شد که بچه رو بندازی قانعش کن تلاششو بیشتر کنه یا  شغلشو عوض کنه یا شغل دوم بگیره 

لطفا واسه کسی که خیلی سختی کشیده ولی الان تو سخت ترین روزهای زندگیشه دعا کنید 

بزار ی چیزی بهت بگم

خدا ی چیزیو فهمیده ک دادع بهت بخشیده بهت 

ت این سن باردار شدن خیلی سخته و بدون و دارو و دکتر نی نی دار شدی پس واست ی معجزه اس

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂