2777
2789
عنوان

بچه ها من با اسنپ مجبور شدم بیام بعد گفت میخوام گاز بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 36 پست
بله درست میگین . ممنون آره آدم ولش نمیاد . اونا هم مثل ما خدا واسمون بسازه ... منم رفته بودم دنبال پ ...

فدای تو بشم چه پاک وساده ومهربونی😍

فقط اگه میترسی شبا سعی کن تنها جایی نری اسنپم اولاد پیغمبر نیستن ممکنه توشون آدمای بدم باشه منکه همیشه بیرون میرم تو کیفم یه چاقو ضامن دار میزارم با یه کمی نمک وفلفل...تا اگه طرف خدای نکرده ادم بدی بود و خواست منو واقعا بدزده اول نمک وفلفل بریزم توچشماش بعد فرار کنم🙂حالا شاید خنده ات بگیره اما من دراین حد احتیاط میکنم

فدای تو بشم چه پاک وساده ومهربونی😍فقط اگه میترسی شبا سعی کن تنها جایی نری اسنپم اولاد پیغمبر نیستن ...

عزیزین . به من لطف دارین 

آره واقعا باید احتیاط کرد ... نه شبا که نمیرم . تهش با تاکسی یا اتوبوس . حتی شخصی هم اصلااااااا

یاد گرفتم ازتون . ممنون و اینکه چه خوش صحبتین 

و اینکه من این حرفای تاپیکمو نه به خانواده نمیگم چون درک نمی کنن و میگن نمی رفتی خب و ...

چه همکارام چون کسی نمیشنوه

باز هم میگم خداروشکر شما نی نی سایتیای خوب هستین . حداقل واسه من حداقلش که هست حرفای من یکیو میشنوین

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزین . به من لطف دارین آره واقعا باید احتیاط کرد ... نه شبا که نمیرم . تهش با تاکسی یا اتوبوس . حت ...

خواهش میکنم‌عزیزدلم خودتم خیلی خانومییی😍.اره هر حرفی رو ادم نمیتونه به خانواده اش بگه درست میگی.. مراقب خودت باش..

خواهش میکنم‌عزیزدلم خودتم خیلی خانومییی😍.اره هر حرفی رو ادم نمیتونه به خانواده اش بگه درست میگی.. م ...

سلامت باشی گلی ، ممنونم ... همچنین

رفتم تو فکر نمک و فلفل ☺. جدی میگما 

التماس دعای خیر دارم 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

سلامت باشی گلی ، ممنونم ... همچنینرفتم تو فکر نمک و فلفل ☺. جدی میگما التماس دعای خیر دارم

اره بابا ما زنها که زورمون به مرد جماعت نمیرسه یا باید اسلحه داشته باشیم که نمیشه یا باید از هوش خودمون برای دفاع ازخودمون استفاده کنیم ..نمک وفلفل عالیه ببین قشنگ کورمیشه طرف بعد میتونی فرار کنی از دستش دیگه نمیتونه اصلا به هیچ وجه کاری کنه😅😅😅به قول برادر زاده ام یه دونه ام محکم تو اون حالت بزنی تو جای حساسش دیگه طرف سقط میشه😁خلاصه همیشه ادم باید احتیاط کنه اونم تو این زمونه خراب...فدای تو بشم منم التمس دعا دارم 

اره بابا ما زنها که زورمون به مرد جماعت نمیرسه یا باید اسلحه داشته باشیم که نمیشه یا باید از هوش خود ...

عزیزین واقعا . حتما رعایت می کنم . ممنونم 

محتاجم به دعااااا