2777
2789

چرا همسرت بايد بدونه اصلا برا كمك درس ميري خونه خالت

بگو خالم دعوتم كرده خونش از اول

و اينكه بگو ويروس گرفتي چاره اي نيست🤦🏻‍♀️

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا همسرت اجازه نداد

گلم تاپیک اخرمو گزارش میزنی؟

زدی لایک کن💞

ارتودوکس☦❤⛪           👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤مهاجر آینده به آمریکا🗽تاپیک مهاجرتمو قطعا حداکثر تا ۷ سال دیگه میزنم🌎❤🗽

هیچ وقت دروغ نگو 

ب خالت بگو کجاها مشکل داره خودت از خودت فیلم بگیر براش توضیح بده بفرست براش

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
میگه امروز بری فردا هم ب یه بهونه دیگه میکشتت خونشون

خب شاید اینطوری شناختش

خواهرشوهر من دخترش ۱۶ سال رو رد کرده کل کاراش با خودشه که هیچ سالی یبار اگر دعوت کنه منو شوهرمو تو مهمونی میشونه سر کارهای درسی وکلاسی بچش

یعنی حالم بهم میخوره دیگه از این رفتاراش انگار ضامن درس خوندن بچش ماییم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

به نظرم شوهرتو راضی کن امروز رو برو زشته خاله ات هست . حالا یه کمکی هم به اون بچه بدی چی از شوهرت کم میشه .  

به قول یه بنده خدایی میگفت از اونایی که خودشون کار خیر نمیکنن بدتر اونایی هستن که راه کار خیر بقیه رو هم میبندن 🙄

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
شوهرت درست میگه چه لزومی داره وقتتو بذاری برای درس بچه بقیهیه بهونه بیار دیگه

غریبه ک نبود چه اشکالی داره ادم ب دیگری چیزی یاد بده در حد توانش

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
خودم خنگگ خنگ یه بار پیشش تعریف کردم که خالم چقد فتنس

ازماست کـــــه بر ماست ...

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

یا بگو پریود شدی حالت بده

یا دور از جون تو پله ها پات پیچ خورده

یا بگو فشارت افتاده

فقط تلفن و توضیح رو کش نده تا مجبور نشی بگی فردا یه هفته ی دیگه میام

اما پیام بدی از همه بهتره

ولی حال شوهرت رو بگیر

غریبه ک نبود چه اشکالی داره ادم ب دیگری چیزی یاد بده در حد توانش

یاد دادن خوبه ولی دختر خواهر شوهرم خودش میشینه پای گوشی ن باید براش طراحی کنم شوهرم با  لپ تاپش ور بره

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
یاد دادن خوبه ولی دختر خواهر شوهرم خودش میشینه پای گوشی ن باید براش طراحی کنم شوهرم با لپ تاپش ور ب ...

بله عزیزم درسته 

بگو نمیتونم بیام مشکل برام پیش اومده،نگرانی داره همین

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚