2777
2789
عنوان

خواهر شوهر حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 39 پست
دوستان اینم بگم که گفت ناخواسته اس ولی ادم دروغگو کم حافظه اس.یهو گفت ۴ ماه زیر نظر دکترم .یعنی دقیق ...

ما یه جنگ اعصابایی با مادر شوهرامون داریم ک اینا پیشش کلمات محبت آمیزه

روزی غبار، ازروی الماس برداشته میشود👌🏻

اصلا مهم نیست فقط خودتو بچه ات‌منو خواهر شوهرم با هم به فاصله دو ماه زایمان کردیم فرزند من پسر بود مال اون دختر من تو شهر غریبم برای دخترش خودش همه ی مراسمارو گرفت برای پسر من با اینکه تک فرزنده هیچ مراسمی نگرفت واگذارش کردم به دستهای آقا ابوالفضل 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا لیاقتشون همینه که یه عروس سلیطه داشته باشن که بهشون محل نزاره و آرزو داشته باشن یه دیقه عروس و ...

اره.کلا باهاشون قطع ارتباط کردم بخاطر ارامش اعصاب خودم

کلا آدمای خودخواهو طلبکارین 

اصلا مهم نیست فقط خودتو بچه ات‌منو خواهر شوهرم با هم به فاصله دو ماه زایمان کردیم فرزند من پسر بود م ...

شدیدا اعتقاد دارم با هر دست بدی با همون دست پس میگیری.

مطمئن باش زندگی براش جبران میکنه و میفهمه نباید دل عروس رو شکوند

عزیزم 😍 کاش منم اینقد دیدم مثبت باشه ممنونم از نظرت

دیدتو مثبت کن عزیزم 

چون واقعا بعیده یکی اینقدر احمق باشه که به خاطر چشم و هم چشمی و حسادت بچه دار بشه 

بچه یه عمر مسئولیته و جنس نیست که بگی خب میخرم و نهایتا چند وقت دیگه میزارمش کنار 

شدیدا اعتقاد دارم با هر دست بدی با همون دست پس میگیری.مطمئن باش زندگی براش جبران میکنه و میفهمه نبای ...

تازه برای من عروسی هم نگرفت عروسیمونم تقریباً هم زمان بود برای دخترش تالار خرید همه چی منو فقط با یه انگشتر اون موقع ۱۹هزار تومانی عروس خودش کرد

دیدتو مثبت کن عزیزم چون واقعا بعیده یکی اینقدر احمق باشه که به خاطر چشم و هم چشمی و حسادت بچه دار بش ...

چون دقیقا همه چیزش با من همزمان شده خیلی ذهنم به این سمت رفت که از عمد اینکارو کرده .

هم باید دیدمو عوض کنم 

هم کلا از این پس هیچ توقعی از هیچکس نداشته باشم 

تازه برای من عروسی هم نگرفت عروسیمونم تقریباً هم زمان بود برای دخترش تالار خرید همه چی منو فقط با یه ...

خدا ازش نگذره واقعا 🥺

ولی عزیزم غصه نخور .دنیا بهش نشون میده .

من مامانم کلی سختی کشید تو زندگی از دست مادرشوهر  

حالا زن عموم ۵ ساله چنان زجری داره بهش میده که تا الان چندین بار هی سکته ناقص داشته .

همش به مامانم میگه حلالم کن 🙃🙃

چون دقیقا همه چیزش با من همزمان شده خیلی ذهنم به این سمت رفت که از عمد اینکارو کرده .هم باید دیدمو ع ...

به نظرم هم دیدتو درست کن 

هم اینکه سعی کن برای خودت زندگی کنی عزیزم 

مثلا مادرشوهر گفت خوب نیست با هم باردار بشید و ... شما اصلا برات مهم نباشه و برنامه زندگی خودتو داشته باش 

اینجوری ارامشت خیلی بیشتره گلم