2777
2789
عنوان

واقعا بچه‌دوم و با خواست خودتون میارید

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 42 پست
زمان اون سختی و رو کمرنگ میکنه منی ک دوتا رو ب سختی بزرگ کردم و هیچوقت فکر بچه سوم نمیکردم الان مدتی ...

منو بگو که بچه سومم چهارماهشه،میگم چندسال دیگه چهارمی رو بیارم

البته در حد حرفه،ببینم نمی تونم نمیارم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجا سوم و چهار م و پنجم رو هم میارن دوم که جای خود داره،در کل من خودم بعد ۹ سال که واقعا اصلا بچه ی دوم نمیخواستم به خاطر دخترم تصمیم گرفتم بیارم  ،گاهی اوقات آدم تو شرایطی قرار میگیره حرفش عوض میشه ،من دوست داشتم همه وقت وانرژی وسرمایه و هر چی که دارم بزارم برا یه بجه ولی وقتی دیدم خود اون بچه راضی نیست از شرایط و تنهایی ش این چیزا به چشمم ش نمیاد تصمیم گرفتم دومی و بیارم ،میترسیدم یه روزی خیلی دیر بشه پشیمون بشم و الان خیلی راضی م 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
بابا بچه من خیلی ارومه باز نمیتونمممم پی پی شستن بی خوابی از پوشک گرفتن از شیر گرفتن

چقدر سخت میگیری عزیزم بچه هست دیگه وقتی مادر میشی باید بپذیری ،من الان کلاس اولیم رو بردم مدرسه،دومی سه سالشه دارم صبحونه میدم بازی میکنم،یه یچه چهارماهه دارم سرما خورده اون رو هم روی پام نگه داشتم بفکر ناهار هستم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
چقدر سخت میگیری عزیزم بچه هست دیگه وقتی مادر میشی باید بپذیری ،من الان کلاس اولیم رو بردم مدرسه،دومی ...

خدا قوت 

منم ۲ تا بچه دارم  گاهی با خودم میگم کاش سومی رو میاوردم

اگه به تاپیک آخرم سر بزنی متوجه میشی چرا

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..

من عاشق بچه هستم دومی رو خودم خواستم اوردم خیلیم راضیم

بچه ها عشقن ،وقتی پسرم بزرگ شد اولش ناراحت شدم که از فضای بچه گونه داره فاصله میگیره ،ولی الان فهمیدم باید رفیقش باشم تا مادرش البته هفت سالشه

خوش به حالت کاش منم اینجوری میشدم

از یه جهت خوبه که افتادم تو کار انجام شده ولی از یه طرف دور از جون جد آبادم اومد جلو چشمم هنوزم بعد ۹،۱۰ سال سخته برام هرروز یه چالش جدید داریم الانم جدیدا دعوا میکنن هرروز و هر دقیقه دوتاشونم دو سه سال بعد به سن بلوغ میرسن از الان از فکرشم دارم سکته میکنم چجور میخوام کنترل کنمشون 

بعد جالب اینجاست هرکس یدونه بچه داره منو میبینه میگه تو که بچه هات بزرگ شدن راحت شدی!دیگه نمیدونن چجور بزرگ شدن 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
چقدر سخت میگیری عزیزم بچه هست دیگه وقتی مادر میشی باید بپذیری ،من الان کلاس اولیم رو بردم مدرسه،دومی ...

دوتا کوچیکا رو  تنها میزاری اولی رو میبری مدرسه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
خیلی زنی شیرزنی😇

فدای محبتت

بچه ها عشقن ،وقتی پسرم بزرگ شد اولش ناراحت شدم که از فضای بچه گونه داره فاصله میگیره ،ولی الان فهمید ...

دقیقا همینطوره خدا حفظشون کنه یه روزی پیر میشیم بچه هامون بزرگ میشن دلمون واسه کوچیکیاشون تنگ میشه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷