2777
2789
عنوان

چرا حالم خوب نمیشه

82 بازدید | 15 پست

الان تقریبا ۹ماهه ک از قضیه ی خیانت شوهرم ک فهمیدم گذشته ۶ماهه زایمان کردم ولی چرا حالم بده 

هر دو سه روز یکبار زخمه سرباز میکنه و میشه روز اول 

چرا اینا تاوان نمیدن 

گناه من چی بود ک زندگیم تموم شد هیچ حسی ب دنیا ندارم دیگه

من نزدیک دوساله هنوز ادم سابق نشدم. دیگه هیییچ حسی ندارم بهش وجودش اطرافم اذیتم میکنه.کاش بچه نداشتم جدا میشدم.کاش جرعتشو داشتم یااونو میکشتم یا خودموتموم میشداین عذاب😔

‌‌‌ اگه بهم بگن قشنگ ترین تعریفت از عشق چیه! میگم صبر کردن برای اونی که از اعماق وجودم میخوامش:)❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نزدیک دوساله هنوز ادم سابق نشدم. دیگه هیییچ حسی ندارم بهش وجودش اطرافم اذیتم میکنه.کاش بچه نداشتم ...

خیانتش در چ حد بوده؟

اینا خیانت جنسی نبوده 

تلفن و چت و 

دوبار هم کافه رفتن ولی دوتایی نبودن دوستاش هم بودن 

یعنی همسرم و دوسش با اون دختره 

من سه تا بچه دارم 

حالم هر روز بدتر از دیروز

این چ حرفیه چرا این وسط تو داری اینقدر خودتو اذیت می‌کنی درک سرشونو بگیره زندگی تو تو همین مسیره بای ...

تمام همکاراش میدونستن داره خیانت میکنه 

همکارای مشترکمون 

بهش هم میگفتن کارت اشتباهه 

خودش میگفته اشتباهی نیس ک تموم کنم 

بعد من حامله میشم ب قولش دیگه عذاب وجدان میگیره

چ سد دفاعی ؟

شوهرت ممکنه از این به بعد بیشتر محبت کنه بیشتر سعی کنه تو رو خوشحال کنه خب بپذیر محبتاشو ما زنیم به محبت نیاز دارم ولی جلو قلبتو بگیر یه سد بذار جلوش بگو من دیگه نمی‌ذارم آسیب ببینی حالا چ در مورد شوهرت چ در مورد هر اتفاق دیگه

خیانتش در چ حد بوده؟اینا خیانت جنسی نبوده تلفن و چت و دوبار هم کافه رفتن ولی دوتایی نبودن دوستاش هم ...

خب پس زیاد چیزی نیس.حساس نشو اتفاقی نیوفتاده که ازاین عوضی جنسی بوده اونم بارها تازه تو خونه زندگی خودم💔

‌‌‌ اگه بهم بگن قشنگ ترین تعریفت از عشق چیه! میگم صبر کردن برای اونی که از اعماق وجودم میخوامش:)❤

خب پس زیاد چیزی نیس.حساس نشو اتفاقی نیوفتاده که ازاین عوضی جنسی بوده اونم بارها تازه تو خونه زندگی خ ...

اخ ک قلبم برات هزار تکه شد 

خدا لعنت کنه تمام آدم‌های خیانت کارو 

ولی همسرم ک اینقدر ادعای دوس داشتن می‌کرد چرا بهم خیانت کنه 

دختره اینجا نبوده و ظاهرا بهش پا نداده برا این چیزا 

و طرف دکتر هس بیشتر شوهر من منت کشی میکرده 

وگرنه اگ پا میداد اینم گوه خوری میکرد

تا میاد محبت کنه میزنم تو پوزکش حالم ازش بهم میخوره

اشتباه میکنی دیگه بذار محبتاشو بکنه تو الان تو زندگیت هستی فدات نمیشه که زهرش کنی باحال خودت محبت رو دریافت کن ولی از بین صد تا محبتش دو سه تاشو جواب بده بقیه رو با سکووت رد کن بره با سیاست باش بهانه دستش نده پر رو بشه فیلش یاد هندستون کنه بعدشم بگه تقصیر تو بود پسم می‌زدی