2777
2789
عنوان

دانشجو پرستاریم تو فکر انصرافم چه کاری درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 2007 بازدید | 182 پست
خب بنظرت ارزش داره ؟ همه جوانب رو بسنج

به نظر خودم اره 

اما من غقل داشتم از اول انتخاب رشته نمیکردم و پشت کنکور میموندم نه اینکه خودمو تو این وضع بندازم 

حالا میگم نکنه اوضاع رو بدتر کنم

کاربری دست 98348نفره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه بازار کارش جلو چشممه فقط ارزشش به مهاجرتشه که اونم از بس خانوادم تو گوشم خوندن مهاجرت کنی باید و ...

عزیزم کار پرستار قرص و دارو دادن تمیز کاری بیمار با کمک پرستار هست و اینکه میتونی 60 تومن تا 80 تون درآمد داشته باشی و پرستاری فقط شیفت بیمارستان نیست هزار تا کار دیگه هم کنارش میتونی انجام بدی 

زندگی زیباست اگر زیبا نگاه کنیم 
اگر مطمئنی چیز بهتر قبول میشی آره درسته چون پرستاری باتوجهدبه زحمتش حقوق کمی داره

نمیدونم چی میخوام 

دندون دوست داشتم اما واقع بین باشم و از الانا شروع کنم خوندن نهایت پزشکی شهر دور افتاده میارم به نظر خودم

کاربری دست 98348نفره

عزیزم کار پرستار قرص و دارو دادن تمیز کاری بیمار با کمک پرستار هست و اینکه میتونی 60 تومن تا 80 تون ...

شما واقعا مطمینی از شرایط پرستارای خارج از کشور؟

چه کاری 

کاربری دست 98348نفره

شما واقعا مطمینی از شرایط پرستارای خارج از کشور؟چه کاری

شرایط پرستارای ایران و میگم الان همه ی پرستار با دو جا کار بودن همین قدر در میارن کنارشم کارای مریوط به پرستاری رو انجام میدن بسته به توان و عرضه ی طرف داره و خسته نشدنت و مهارتت ولی میدونم مهاجرت به درد نمیخوره ایران زندگی خیلی بهتر اینو از کسایی که رفتن و برگشتن شنیدم 

زندگی زیباست اگر زیبا نگاه کنیم 
اگه شهرت صنعتیه بهداشت حرفه ای بخون پولش از پرستاری بیشتره قبولیشم راحتتره

وای که چقدر حسرت میخورم قبول شدم نزاشتن. برم شهرنو صنعتی هست

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

شرایط پرستارای ایران و میگم الان همه ی پرستار با دو جا کار بودن همین قدر در میارن کنارشم کارای مریوط ...

عزیزم دور و برم پرستار هست اما اخه واقعا اونقد درامد ندارن با اینکه هم بیمارستان مشغولن هم درمانگاه خصوصی

کاربری دست 98348نفره