2777
2789
عنوان

چیکار کنم با این مادر و دختر دارم دیونه میشم😤

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 22 پست
بر فرض مثال میگم اگر ۵ تومن میده باید بگه مدیریت کن سه ماه دیگه بخراینطوری این دختر بد بار میاد مدیر ...

الان جاری من گوشواره فروخت شوهرم برای فوق لیسانس لب تاپ ‌گرفت اونم از اون موقع شروع کرده کلا ما خودمون داریم با بدبختی زندگی میکنم حق مادرشدن ام نداریم که راحت خرج اونا کنن مگه قسمت خدا که پدر نداشته باشه رو ما باید تاوان بدیم

اولا لپ تاپ دوماً چرا جواب یه سوال معمولی رو با تندی و طلبکاری میدی؟ مگه من به خواهر شوهر و مادرشوهر ...

ببخش عزیزم اما دقت کنی بیشتر خانما تو سایت نمیگن تو چه شرایطی داری میگن پدر نداره بخدا من پدر داشتم اینقدر سطح توقع بالا نداشتم بخدا قبل ازدواج به شوهرم گفتم که تو نفقه بچه میدی مادر و خواهر داری گفت نگران نباش داداشم بهش میرسه اما زد زیر همه چی بخدا مامانش با وجود حقوق حتی شارژ هم برای دخترش نمیگیره فقط سر پیری زاییده اتفاقا شما حرفاتون از همه بیشتر بوی منطق میده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخش عزیزم اما دقت کنی بیشتر خانما تو سایت نمیگن تو چه شرایطی داری میگن پدر نداره بخدا من پدر داشتم ...

ببین  کاملا بهت حق میدم . فقط مسئله خرج کردن نیس آدم احساس بی اهمیت بودن می‌کنه . متاسفانه خیلی از خانواده ها پسرانشون رو جوری تربیت میکنن که مادر واسشون اولویت میشه نه همسر. یعنی مدام این پسر نسبت به خانواده و خصوصا مادرش حس عذاب وجدان داره . بعد طرف هنوز به بلوغ فکری فلسفه ازدواج نرسیده ، ازدواج می‌کنه و زندگی یه دختر هم به گند می‌کشه . به نظرم با همسرت صحبت کن امیدوارم اونقدری تحت  تاثیر مادر و خواهرش نباشه و با صحبت کردن حل شه . شمشیر رو از رو نبند و مستقیم نگو نباید واسشون خرج کنی. ذره ذره برو جلو . نیازهای خودت رو بنویس خواسته های خواهرش هم بنویس . بده بهش بگو منطقی ببین کدوم واجبتره . این وسط یادآوریش کن که وقتی ازدواج می‌کنی مسئولی در قبال همسرت و الان من شریک زندگی تو هستم . در نهایت این منم که توی تصمیم گیری برای هر چیزی باید باهام مشورت کنی و نظرم رو بخوای همینطور که من با تو اینجوری هستم و اولویت اول و آخرم تویی

نه مرده ولی حقوق دارن

شوهر تو مثل شوهر من یه احمقه احمقم میمونه هر قدر هم بگی فایده نداره.

ولی با شوهرت اساسی دعواکن بگو چرا به من نمیخری چرا برام میگی پول ندارم و....

شوهرمنم همینه .حالا همیشه هم دعوا هست خونمون ولی چه فایده ادم نمیشه .منم کوتاه نمیام.تازه تو خونه به لوازم خونه به وسایل شخصیهای شوعرم به هیچ چیز وهیچ کس دل نمیسوزونم .

میزنم .میشکنم .داغون میکنم .این جور ادمها حقشونه.

شوهر تو مثل شوهر من یه احمقه احمقم میمونه هر قدر هم بگی فایده نداره.ولی با شوهرت اساسی دعواکن بگو چر ...

والا حق داری من قبلا خیلی صرفه جویی میکردم الان فهمیدم هرچی کم بزارم اون میبره اونجا دیگه دلم نمیسوزه در مورد لپ تاپ میدونم نمیخره ولی یه درصد هم بخواد کاری کنه منم جنگ راه میندازم 

والا حق داری من قبلا خیلی صرفه جویی میکردم الان فهمیدم هرچی کم بزارم اون میبره اونجا دیگه دلم نمیسوز ...

حالا من همیشه جنگ میندازم بازم کار خودش رو میکنه.گاهی هم میخره میبره من نمیفهمم .یا خیلی دیر میفهمم

حالا من همیشه جنگ میندازم بازم کار خودش رو میکنه.گاهی هم میخره میبره من نمیفهمم .یا خیلی دیر میفهمم

شوهر منم بارها پناهی خرید کرده من فهمیدم بروش نیاوردم اما بخواد برای خرج های غیر واجب از من بکنه قیامت میکنم بخدا من و جاریم نمیتونیم بچه دار بشیم که پسرا راحت خرج دختری که مامانشون سر پیری زاييده بدن خسته شدم خواهر