2777
2789

دخترا من بیش از ۳ سال و نیم هی ک عقدم

هنوز سرویس خواب و تی وی نخریدیم

پول اجاره خونه نداریم هنوز

خرید عروسی ک بماند 

بعدشم هزینه عروسی

اووووو بهش ک فکر میکنم دیواااانه میشم

بیاین بگین شماهم مث منین؟کسایی ک عروسی کردین بگین واقعا این ک میگن راحت جور میشه راسته؟البته نه اونایی ک پولدار هستنا،معمولیای مث ما...

وام ازدواج 

وام ودیعه مسکن 

بدون واااام نمیشه زندگی کرد

ایشالله خدا همه چی رو براتون جور کنه به زودی زود بری سر خونه و زندگی خودتون گلم.

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منظورت ازسرویس خواب تخت هست؟اگه آره نخربجاش رختخواب بدوزعروسی هم ساده وفقط درجه یکارودعوت کنین وتمام

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
وام ازدواج وام ودیعه مسکن بدون واااام نمیشه زندگی کردایشالله خدا همه چی رو براتون جور کنه به زودی زو ...

فدات شم عزیزم،وام ازدواج که همون سال اول خرج جهیزیه و کار کردیم،وام ودیعه مسکن چطوریه میتونی راهنماییم کنی؟

منظورت ازسرویس خواب تخت هست؟اگه آره نخربجاش رختخواب بدوزعروسی هم ساده وفقط درجه یکارودعوت کنین وتمام

سرویس خواب و میز تی وی هنوز نگرفتیم،نه من چهار ساله الان صبر کردم بعد اینجوری؟؟...

عزیزم منم یکسال و نیم عقد بودم یکماهه بدون عروسی اومدم خونه خودم و یه مهمونی تو رستوران دادیم به 30 نفر فقط بزرگترا بودن و تموم شد 

دوران عقد طولانی بشه خیلی بده اختلافات بیشتر و بیشتر میشه 

سرویس خواب و میز تی وی هنوز نگرفتیم،نه من چهار ساله الان صبر کردم بعد اینجوری؟؟...

خب شایدتاچنسال دیگم جورنشه همینطووری میخوای بمونی ؟عقدطولانی بشه اختلاف میافته بینتون ببخشیدمیگم تودیوارهم میتونی میزتی وی خوب پیداکنی ایساله تاآخرسال نشده کارات روبه راه بشه وبری خونه خودت

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
دعا کن تروخدا😪

درست میشه نگران نباش 

سعی کن  وسیله های خورده زیاد نخری مثلا هزار تا قابلمه بیخوده یه دست بگیر ولی شیک شو 

کم بخر ولی جنس خوب 

عروسی همینه کلا زندگی مشترک تشکیل دادن تو این اوضاع جامعه سخته 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

بله راسته توکل به خدا جور میشه

شماهم توقعتون رو بیارید پایین هر دو طرف باهم کنار بیاید هوای همو داشته باشید

من جهیزیمو خودم خریدم فقط چیزای مورد نیاز و ضروری اما شیک،همسرمم توقع هیچی نداشت میگفت بعدا میخریم

منم برای عروسی سخت نگرفتم خیلی مختصر زیبا برگزار کردیم

خیلی از مراسمارو اصلا نگرفتیم خرید عروسی نرفتیم

باهم خیلی کنار اومدیم خودمون دوتا زندگیمونو ساختیم