2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هست ولی به شدت انکار میشه . البته برای پیشگیریش خیلی اقدامات شده و شعور مردم هم بالاتر رفته .

بیشتر تو کارتن خواب ها رایجه

تا میتونی دل به دست بیار دل شکستن هنر نیست...

کسیو دیدی مبتلا باشه

من ندیدم ولی دوستم که آزمایشگاه کار میکنه میگه بعضی وقتا آزمایش بعضی آقایون جوون مثبته 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
من ندیدم ولی دوستم که آزمایشگاه کار میکنه میگه بعضی وقتا آزمایش بعضی آقایون جوون مثبته

مگر علاعمی ندارن 

عزیزم دوستت تو ازمایشگاه کار میکنه

مت برای مامانم ازمایش مغز استخوان میتونم درخواست دوستی بدم کمکم کنی ی سوال فقط از دوستت برام بپرسی ممنونت میشم

منظورم اینه که ریشه کن نشده . حتی وبا و مالاریا که سالها هست میگن ریشه کن شده هم هنوز ریشه کن نشده .

اره فقط کم شده 

عزیزم دوستت تو ازمایشگاه کار میکنهمت برای مامانم ازمایش مغز استخوان میتونم درخواست دوستی بدم کمکم کن ...

همین جا بپرس عزیزم الان سر کاره عصر که بیاد ازش میپرسم 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
همین جا بپرس عزیزم الان سر کاره عصر که بیاد ازش میپرسم

عزیزم یک چیز دیگه؟؟؟ خواهر کوچکیم ازمایش ازدواج رفته الان از شوهرش مطمعن نیستیم چطوریه فک کنم یکم کم خونی داره میگبم نکنه تقلب کنه درست در بیاد خواهرم قبول دار نیس خواستم بپرسی ازمایشات قبل از ازدواج خون ج چیز ها رو بررسی میکنن

اره فقط کم شده

البته خیلی کم شده . سری اول حتی خون آلوده به HIV به کشورهای جهان سوم ارسال شده بود که الان همچون موردی محاله . یا حتی از طریق ابزار دندانپزشکی برخی مبتلا شده بودن اینگونه موارد دیگه ریشه کن شده . کارتن خوابها هم به علت استفاده از سرنگ آلوده مبتلا می‌شن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .