2777
2789
نوار مسافرتی بخریم ذخیره کنیم پس

😄😄

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😄😄

گلم تاپیک اخرمو گزارش میزنی؟

زدی لایک کن💞

ارتودوکس☦❤⛪           👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤مهاجر آینده به آمریکا🗽تاپیک مهاجرتمو قطعا حداکثر تا ۷ سال دیگه میزنم🌎❤🗽

دیگه تو جنگل الویت بقا و دوامه  

امنیت 

ی جایی باشه شب بتونی تو سرما و گرما دووم بیاری 

غذا 

ولی ی چیزی فکر منو مشغول کرده 

پریود بشیم چجوری دووم بیاریم تو او وضعیت🤣

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
اون موقع دنبال غذایی نه لباس شستن .میخوای جارو هم ببر جنگلو جارو کن حداقل اطرافت تمیز باشه 😂

جارو😄😄😄اینم خوبه.دور و برم که بهم ریخته باشه کلافه میشم

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

یکم اطلاعاتتون و ببرید بالا اینجا لبنان نیست ایران به این بزرگی کحاشو میخواد بزنه اگه فلستیطن لبنان ...

از ا ون سر دنیا نمیزنه ،از پایگاههاش میزنه که همسایه ان،کافیه زیر ساختها و تاسیسات رو بزنه دیگه فلج میشه همه چی 

طفلی بچه ها.

صبح گوگل رو باز میکنی، اولین خبر درمورد جنگ سوریه هست. والا ما هم دنبال اخبار جنگ نیستیم، نوتفیکیشنش روی صفحه گوشی میاد.

بچه ها بیشتر از استرس ‌و نگرانی، دنبال هیجان هستن.

من یادم زمان جنگ ایران و عراق، من کلاس اول بودم و از صمیم قلب آرزو داشتم به بمب به شمال کشور بزنن که هیجان داشته باشم که ما هم زندگی مثل مردم جنوب رو تجربه کنیم، برام بازی بود. که مدرسه تعطیل بشه. چه آرزوی وحشتناکی داشتم.

امیدوارم نه اینجا، و نه هیچ کشوری جنگ نباشه، حتی کشوری که هر روز براش آرزوی نیستی و نابودی میکنیم.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
چقدر سخت بوده براشون انشالله جنگ هیچ جا نباشه

بله خیلی براشون سخت بود و خانمهاشون خیلی صبوری کردن. اینجور مواقع همدلی خیلی مهمه.

دیگه تو جنگل الویت بقا و دوامه امنیت ی جایی باشه شب بتونی تو سرما و گرما دووم بیاری غذا ولی ی چیزی ...

دقیقا من فقط استرس ام همینه یعنی راضیم تو زلزله و سیل و جنگ بمیرم ولی زنده بمونم چطوری خودمو جمع کنم تو پریودی

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
چقدر سخت بوده براشون انشالله جنگ هیچ جا نباشه

زن عموم تعریف میکرد یه آشنای خوزستانی داشته که خیلی اهل تجمل و کلاس بودن موقع جنگ با ماشین حمل زباله از شهر فرار کردن!