من توتالارکارمیکنم
سه پرسنلیم ک خانمیم و یه مدیر ک اونم خانمه..
یکیشون خیلی غرغرو و دو روعه جوری ک مدیرهم ازش بدش میاد ومیخاد دراینده وقتی کسیو گرف جاش اخراجش کنه.ازچشم مدیر افتاده.
دیشب سه تایی داشتیم کارمیکردیم مدیرهم ایستاد بالاسرمون دیشب بهش گفت بیاطی بزن وگرنه کمک نمیکرد و از زیر کار درمیرفت
بعد مدیررفت
من صندلیارو ک میزاشتم سرجاشون پام میخورد ب زمین جای طی کشیدن کثیف میشد خب چاره ای نداشتم نمیتونستم ک پرواز کنم و ردشم از روزمین
بعد این خانم باحالت بدی گفت بالامیرم باید کارکنم پایینم بایدبیام طی بکشم اصلا به من چه هرکی پاگذاشته جای طی خودشم طی بکشه
(من مشکلی باتمیزکردن زمین نداشتم ولی این خانم لحنش خوب نبود انگار دعوا داشت میخاست منفجربشه ک مدیربهش گف بیاطی بزن)
(دونفرشون بالامیرن توسالن غذاخوری غذابدن خانما من دست تنهاپایینم بایدکارا پایینوبکنم سالن بزرگه تابخایم بریم خونه نمیرسم تنهایی جارو کنم و طی بکشم براهمین سه تامون باید کمک هم بدیم سالنو تمیز کنیم ولی این خانم بدش میاد)
حالامیخام این موضوعو به مدیر بگم (نیازه مدیرهم بفهمه ک این خانم بدش میاد بیادکمک ما سالنو تمیزکنه)
میخام جلو روی خودش ب مدیربگم ک دلخوری ای هم پیش نیاد گفتم اگ پشت سرش برم ب مدیربگم هم غیبته هم اینجوری خودمم ممکنه ازچشم مدیر بیفتم و مدیر منو بعنوان ی ادم غیبت کننده ببینه
چطوری این موضوعو مطرح کنم که باعث کدورتی چیزیم نشه