2777
2789
عنوان

واقعا درک نمیکنم‌

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 38 پست
دوست صمیمی عشقت در جریان کلیه امورات فی مابینتون با کیفیت فول اچ دی هست 🤣🤣🤣

حالا ما عشق نداریم ولی من اگه طرفم حرفی از رابطه و کمیت و کیفیتش به کسی بگه برام کنسله 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
واقعا شما اگه خودت یه روز بفهمی همسرت یا هر کسی که تو زندگیته راجع به رابطت با بقیه حرف زده یا بد تو ...

خب ازکجا میدونی بد گفتن ک اتفاقا دخترا توجمع از این ک چقد عاشق ی پسرن دوسش دارن دلشون تنگ شده میگن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب ازکجا میدونی بد گفتن ک اتفاقا دخترا توجمع از این ک چقد عاشق ی پسرن دوسش دارن دلشون تنگ شده میگن

همینم اشتباهه بنظرم چون خیلی وقتا خلاف واقعیت مثلا من شنیدم یکی مشکلات زیادی داشتن در شرف جدایی بودن بعد دختره میرفته میگفته فلانی عاشق منه بدون من نمیتونه چه کاریه خب هیچی نگو

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
حالا ما عشق نداریم ولی من اگه طرفم حرفی از رابطه و کمیت و کیفیتش به کسی بگه برام کنسله

من خودم هم خیلی بدم میاد از این اخلاق دخترا ، ولی اکثرا متاسفانه برا هم تعریف میکنن .

سعی کن دختر درونگرا ،با دایره دوستای محدود پیدا کنی 

همینم اشتباهه بنظرم چون خیلی وقتا خلاف واقعیت مثلا من شنیدم یکی مشکلات زیادی داشتن در شرف جدایی بودن ...

دیگه ببخشید دخترا مثل مردا نیستن بزارن تو دلشون باید با یکی حرف بزنن بگن

من خودم هم خیلی بدم میاد از این اخلاق دخترا ، ولی اکثرا متاسفانه برا هم تعریف میکنن .سعی کن دختر درو ...

درونگراها بدترن این به تجربه ثابت شده فوران های احمقانه زیاد دارن

دیگه ببخشید دخترا مثل مردا نیستن بزارن تو دلشون باید با یکی حرف بزنن بگن

باید با اهلش حرف زد بعد بهتره دو طرف با هم بشینن حرف بزنن نه اینکه آدم از زبون یکی دیگه بشنوه

باید با اهلش حرف زد بعد بهتره دو طرف با هم بشینن حرف بزنن نه اینکه آدم از زبون یکی دیگه بشنوه

اره راستم میگی ب نظرم خوبه همون حرفارو به طرف مقابلشون بزنن واقعا دلی اگه طرف کراششون بود چی خب نیازه با یکی دیگه حرف بزنن

میخوای قید رابطه را بزن🤣🤣🤣 ولی از روز اول درباره اش حرف بزن و بگو این مورد خط قرمزمه

حالا من جوش خودمو نمیزنم دیشب یه بنده خدایی میگفت نامزد کرده و دختر خانوم جزئی ترین مسائل بینشون را با دوستانش مطرح میکرده بعد میدونی همین‌چیزا زمینه خیانت میشه بی اعتمادی میاره و هزار تا مشکل دیگه

اره راستم میگی ب نظرم خوبه همون حرفارو به طرف مقابلشون بزنن واقعا دلی اگه طرف کراششون بود چی خب نیاز ...

کراش تو رابطه نیست فرق داره 

الآنم اومدم ببینم سرازکار خانم ها در بیارم

از عجایب هفتگانه سخت تره