2777
2789
عنوان

برای کسی که هنوز نامزد رسمی نشده چهار تومن کادو تولد زیاده آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 55 پست
والله ..بعد هی انتظاراتشون میره بالا،حالا شاغل باشی یه چیزی ..اینجوری پول خودشون باید بگیری برای خود ...

تازه من شاغلم 😂😂😂😂😂😂

ن اون باید حتما بگیره منم میگیرم ولی ن ۴یا۵

یعنی درباره کادوی تولد صحبت کردید و ایشون هم کادوی دلخواهش رو اعلام کرده؟!!راستش برای این مرحله یکم ...

آره ازش پرسیدم چی دوست داره 

آخه شناختی ازش ندارم نهایتا دو ماهه باهاش آشنا شدم هنوز نمی دونم چی دوست یا نیاز داره

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره راست میگی خودش رو ببرم به نظرت ناراحت میشه؟ آخه خیلی سخت پسنده و هنوز اخلاقش رو نمی دونم چه جور ...

نه چرا ناراحت بشه، به سلیفه خودش باشه بهتره، اون که میدونه می خوای براش تولد بگیری، دیگه کادو رو هم بزار خودش انتخاب کنه، اصلا به این چیزا دقت نمی کنن و روش حساس نیستن که نه حتما باید سوپرایز بشم و این حرفا، الانم دلش خیلی وقته هودی می خواسته وگرنه تولد هم باور کن براش مهم نبود😂

یه تابلو شعر عاشقانه براش بخر، من برای نامزدم اینکارو کردم هزینه اش هم بین 150 تا 300 هست بستگی به ا ...

اتاق نداره و می خواد مهاجرت کنه نمی تونه با خودش ببره

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈
عشق تو اومده جلو اونوقت کسی دیگه میخواد نظر به خانواده ها بده ! 😐😂😒 از تو نپرسیدم ریپ نزن . غلط ا ...

عزیزم اول چک کردم فکر کردم استارتر جوابتون رو نداده و منظورشون رو باز کردم

منظور از عشق هم خود شما بودید !

اگر ساعت برنارد داشتی باهاش چکار میکردی؟

شوهر من خیلی وقته دلش یه مدل لباس هست می خواد، هی میگه اینو تولدم بخر برام، منم هربار یه پولی ازش می گیرم میزارم کنار که براش بگیرم، وگرنه والا اصلا براش مهم نیست حتی کیکم بگیرم، مردا همینطوری ان، ماها همه چیو بزرگ می کنیم

اینایی که میگن مگه پولیه معمولا تا حالا خودشون یک ریال درامد نداشتن که بدون پول چجوری درمیاد. یا بچه مدرسه ای هستند که باباشون حداقل ماهی بالای 10 تومن براشون میزنه بحساب یا ی دوست پسر مایه دار گیر آوردن که درامد خوبی ازش دارند.