2777
2789
عنوان

خاطره از مادرشوهرم

382 بازدید | 17 پست

ما همسایه مادر شوهرم بودیم جای دیگه بخاطر ساخت خونه خونه اجاره کردیم یکسال بعد ما مدام در حال رفت و امد بودیم 

یبار من کار داشتم نرفتم خونه مستاجری مون همسرم رفت 

بعد مادرشوعرم به بهانه دکتر رفت خونه ما جاریمم دعوت کرد حالا جاریم دشمن خونی من بود چند سال فقط هدفش بهم زدن زندگی من بود.حتی باشوهرش سر رفتار عادی مادرشوهر با من دعوا میکرد تهمت و دروغ و... پشت سرم میگفت و مادرشوهر با اطلاع از همه اینا بازم دعوتش کرد خونه من و ازش دعوت و پذیرایی کرد. صبح روز بعدش که رفتم خونه دختر جاری اومد گفت اره زن عمو مامانم دیشب اومد اینجا نشست شامم قورمه سبزی خوردیم 

به مادرشوعر گفتم انکار گرد گفتم چرا دروغ میگی بچه خودش گفت طلبکار شد که حرف میکشی از بچه منم گفتم بیخود کرد ک اومد و اوردیش 

خلاصه جاری زنگ زد ک زن ولویی علی(مثلا شوهرم علی) زیر دخترم را کشید و اینو گفت. دقیق صداش میومد منم گفتم هرچی میگی سوزته ک دستت رو شد بگو بلکه خنک شی از اونور مادرشوهر خیت شد گفت میخام برم خونم. گذشته ولی هیچوقت بدی های مادرشوهرم رو فراموش نمیکنم

جان جانانم💗💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه حوصله ای  داری

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
شوهرم اونجا نبود ک دعوتش کرد اومد دنبال من

حالا تو چی میگی به مادرشوهر من 

من یه زمان کار می کردم شاغل بودم بچه مو دادم دست مادرشوهر اونقدر بی مسیولیت بود بچه م از بلندی پرت شده بود پایین بعد دزدکی با پدرشوهرم برده بود دکتر به منم نکفته بود بعدا از پیامک بیمه فهمیدم که سی تی کردن جالبه گردن هم نمی گرفت 

حالا تو چی میگی به مادرشوهر من من یه زمان کار می کردم شاغل بودم بچه مو دادم دست مادرشوهر اونقدر بی م ...

تو‌دیگه کی هستی .هم فک می کنی مادرشوهرت نوکر بچه ی شماست هم بردن دکتر و‌ هنوزم راضی نیستی خب بشین خونه خودت ازش مراقبت کن خانم با مسئولیت

چرا میدادیش؟ البته منم دادم یسال خیلی بی محلی میکزد منم دیگ ندادم همزمان ک بچه من میرقت پیشش گزدگیری ...

مجبور بودم مادر ندارم دیگه نرفتم سرمار فکر کن شوهرم می برد پیش نه نه ش راحت عیاشی می کرد