2777
2789
چون دوقطبی تو فاز مانیا که میره میل جنسیش میره بالا شده فکر کنی انقدر انرژی داری که نیاز به خواب ندا ...

ارع دقیقا چند ماه پیش همینجوری شده بودم همش دوست‌داشتن به کسی در مورد رابطه جنسی حرف بزنم مثلا آقایون واینکه صبح زود بلند میشدم خوابم نمیومد از خونه با شوهرم قهر کردم گفتم طلاق میرفتم صبح تا شب دنبال کار حتی یک شب بیرون خوابیدم تو شهر 😱😱

اره دیگه مگه دو قطبی نیستی من نوع دو هستم با گردش سریع دو هفته خوب دو یه هفته افسرده

نمیدونم والا خودمم موندم چیم بخدا 😱😂😂ولی خیلی جالبه یعنی دو هفته خیلی شاد و پر انرژی ای؟؟ دو هفته غمگین؟؟ علایم من با شما فرق داره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره دیگه مگه دو قطبی نیستی من نوع دو هستم با گردش سریع دو هفته خوب دو یه هفته افسرده

دقیقا چند ماه پیش همینجوری شده بودم همش دوست‌داشتن به کسی در مورد رابطه جنسی حرف بزنم مثلا آقایون واینکه صبح زود بلند میشدم خوابم نمیومد از خونه با شوهرم قهر کردم گفتم طلاق میرفتم صبح تا شب دنبال کار حتی یک شب بیرون خوابیدم تو شهر،، ببین من اینجوری بودم

ارع دقیقا چند ماه پیش همینجوری شده بودم همش دوست‌داشتن به کسی در مورد رابطه جنسی حرف بزنم مثلا آقایو ...

علایم مانیا هست یعنی انرژی و سرخوشی خیلی زیاد مثلا بدون فکر میری کلی خرید یا یه مسیر طولانی راه میری بدون خستگی

از اون طرف گاهی وقتا انرژیت کمه

که فارد فاز افسردگی میشی

در انتظار دریافت بسته معجزه ۱۹/۰۴/۱۴۰۳
علایم مانیا هست یعنی انرژی و سرخوشی خیلی زیاد مثلا بدون فکر میری کلی خرید یا یه مسیر طولانی راه میری ...

ارع دقیقا اصلا از راه رفتن خسته نمیشم شده صبح تا شب بهم بگن راه برو خسته نمیشم خرید کردنم خیلی دوستدارم نمیدونم باز چرا برای کارهای خونه تو خونه خودم تنبل و بی حوصله ام