2777
2789
عنوان

چقدر خوشحالم دیشب تو زودپز بالاخره غذا پختم چقدم خوشمزه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1877 بازدید | 141 پست
ی راهنمایی میکنی چجوری دقیقا داخلش مثلا زرشک پلو رو میپزی؟ یا خورشت بادمجون و

پیازسرخ میکنم بعدمرغ سرخ کردم بادویه   ویه لیوان آب‌جوش میریزم توزودپزوتقریبارب ساعت بهش زمان میدم ازموقعی که سوپاپ به صدادراومدبعدبادمجان ولپه یاگوجه سرخ کردم میزارم کنار وقتی ربع ساعت شددرزودپزبازمیکنم  آب کنترل میکنم کم نباشه بادمجون ولپه ورب سرخ شده وسیربه مرغااضافه میکنم بازسرزودپزمیبندم حدود10دقیقه شدگازخاموش میکنم بودکه بخاردیگ خالی شدچک میکنم حالااگراب داشت میزارم باشعله کم  بخارشو جابیفته حالابعضیاپودرلیمومیزنن بعضیا غوره اضافه میکنن 

مرغم همون مرحله باقابلمه میری بازودپزبرو

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
چون شاغلم اصلا نمی‌رسیدم خیلی اذیت میشدم تایم کمی برا خودم میموند اگه خودم غذا میپختم وای خیلی خوبه ...

آره میشه عصای دستت.چون شاغلین واجبه برات.ترجیحا چندکاره منو فارسی بگیر.

انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوش جونتون عزیزم خدا بهت همیشه سلامتی و خوشی بده😘

مممنونم😀😀😀خوشحال شدم ازپست شماچه کاربرمهربون انرژی مثبتی هستی ازخدابرات خوشبختی وسلامتی میخوام

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
پیازسرخ میکنم بعدمرغ سرخ کردم بادویه ویه لیوان آب‌جوش میریزم توزودپزوتقریبارب ساعت بهش زمان میدم ا ...

زودپزت گزینه سرخکردن داره ؟؟ من این زودپزی ک دارم تا درشو کامل محکم نکنم اصلا گزینه هاشو ک میزنم روشن نمیشه 😥 نمیدونم چطور سرخشون کنم پیازا و گوشتارو داخلش 

چرا همشون و همون تو زودپز نمیذاری بپزه؟؟

تو قابلمه بهتر جامیوفته آب و دونش جدا نمیشه مشکلم فقط پخت گوشته که میذارم تو زودپز وگرنه بقیه مواد غذایی نیاز به پخت طولانی نداره

استاترتنهامشکل زودپزاینه بعضیاخیلی پرمیکنن وغذاقل میخوره سوپاپ بسته میشه یاذرات غذا سوپاپ میگیرن راهشم اینه  مثلاعدس گذاشتی بپزه یه قاشق روغن اضافه کن البته عدس تو10دقیقه میپزه

میگم زودپزت گزینه سرخکردن داره؟؟؟ مال من تا درشو سفت نکنم گزینه مثلا سوپ میزنم روشن نمیشه تا وقتی ک ...

چرا عزیزم داره من تو همون گوشت و پیاز و .. سرخ میکنم بعد درش میبندم 

گزینه سرخ کردن نداره؟

زودپزت گزینه سرخکردن داره ؟؟ من این زودپزی ک دارم تا درشو کامل محکم نکنم اصلا گزینه هاشو ک میزنم روش ...

دآره  خوب همشون تادربسته نشه شروع بکارنمیکنن وتابخارخوب خالی نشه درشون بازنمیشه  ببین میتونی ازگوگل کمک بگیری فیلماکاربازودپزروببینی

من دیشب باسرخ کن بدون روغن میوه خشک درست کردم درصورتی قبلانمیدونستم همچین کارایی داره دیروزتوگوگل دیدم

دآره خوب همشون تادربسته نشه شروع بکارنمیکنن وتابخارخوب خالی نشه درشون بازنمیشه ببین میتونی ازگوگل ...

سرخکن عشقه 

دیگع چیا داخلش میپزی همیشه سرخکن؟؟ 

اره همشون اینجوری ان ولی بعضیا زودپزاشون گزینه ی سرخکردن دارن