خب من فکر میکنم به تایپ شخصیتی و فرهنگ خانواده مربوطه خیلی.
مثلا خانواده ما من و پدرم دقیقا مثل شما ولی مادرم و خواهرام و همسر و دخترم دقیقا مثل خواهر شمان
از لحاظ روانشناسیِ شخصیتی تفاوت من و پدرم با بقیه خانوادم اینه که ما شهودی هستیم ولی اونا حسی.و حدس میزنم نمیدونم حدس میزنم که خواهر شما هم حسی باشه هر کدومش یه نقطه ضعف و قوتی داره .
منظورم از شهودی: افراد شهودی بیشتر از حس ششم خود بهره میگیرند و علاقهمند به چیزهایی که باید باشند، هستند. این افراد بیشتر وقت خود را رویاپردازی میکنند.
و منظورم از حسی: افراد حسی بیشتر اطلاعات خود از محیط را با استفاده از حواس پنجگانه دریافت میکنند. جزئی نگر هستند.
به معنای دیگه افراد حسی کل سرمایه و زندگیشون رو از گذشته تا الان میبینن مثلا اگه الان تو امتحان ماهانه کم بگیرم حتی ۲۵ صدم بدبخت میشم و تا الان هرچی درس خوندم به باد میره و دیگه آینده ای ندارم که بهش فکر کنم! و همیشه سعی میکنن بهترین مدرسه،کتاب کمک درسی و معلم رو انتخاب کنن و خودشون رو به اونا میسپارن و در سایه اونا تلاششون رو میکنن و اگه مشکلی پیش اومد تقصیر کتاب یا معلم یا مدرسه هست و حتی اگه خودشون رو مقصر بدونن علتش اینه که کتاب یا مدرسه درستی رو انتخاب نکردن.