2777
2789
عنوان

خواهرم چرا اینجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 51 پست
ببریدش مشاوره

مشاورما میخواست کلک روانشناسی بزنه ولی خب مگه احمقه خواهرم یه چیز چرت گفت فقط یه هفته جواب داد 

( درصد کمی از آدما نود سال زندگی می کنند . مابقی یکسال را نود بار تکرار می کنند ) این کاربری رو امروز یعنی 1403/3/3 ایجاد می کنم و قراره یه نسخه بهتر من ازش استفاده کنه    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه کمال گرایی رو من بیشتره میگن برو دکتر شو در این حد ولی به این گفتن هر شغلی دوساله داری برو بعد ه ...

خب همین درس بخون بلکه بیست بگیری خیلی تحت فشارش گذاشته از بچگی کتاب چگونه کمال گرا نباشیم رو بخون به درد جفتتون میخوره

اقتضای سنه.دختر من دوسال بزرگتره.دقیقا همینه.دیروز ۳ ساعت کامل گریه کرده چون معدل ماهانش شده ۱۹.۷۶هر ...

وای یعنیعادیه چرا من یادم نمیاد همچین کارایی میکردم یعنی 

ولی جدا اضطراب و ترسش خیلی غیر طبیعیه نمیدونم چکار میشه کرد درست بشه

( درصد کمی از آدما نود سال زندگی می کنند . مابقی یکسال را نود بار تکرار می کنند ) این کاربری رو امروز یعنی 1403/3/3 ایجاد می کنم و قراره یه نسخه بهتر من ازش استفاده کنه    
دختر منم یه نوجونه کلا چالش های زیادی دازه 12 سالشه ولی کلاس هفتمه ...... شما خودتون چند سالتونه ؟

هی یعنی مال سنه عجیبه حالا مایه آدم بیخیالی بودم اونا که سر امتحان از بیخیالی حرص‌ بقیه در میارن اگه کنکور نبود نمیفهمیدم استرس چیه اصلا چالش هایی که با پدر و مادر داشتم صد برابر بود این الان پدر و مادر صیقل داده شده داره بازم قدر نمیدونه   خودم ۱۹ سالمه

هی یعنی مال سنه عجیبه حالا مایه آدم بیخیالی بودم اونا که سر امتحان از بیخیالی حرص‌ بقیه در میارن اگه ...

چه عجیبه خواهرت رو با خودت مقایسه میکنی ..خیلی از بچه ها تو سن بلوغ رفتارهای عجیب غریب دارن ‌.یازدهم دوازدهم از سرش میفته

تقصیر پدر و مادره تو سن پایین اونقدر بچه رو تحت فشار می‌زارن که باید بیست بیاری و شاگرد اول بشی و هم ...

اره میدونم چی میگی درسته ولی برای منم بوده اما من پیشرفت کردم و قوی شدم یه جورایی رو پای خودم وایسادم تازه انتظارات این خیلی کمه فقط میگن خیلی خوب بگیره من که نمرات استانی و فلان می‌آوردم فک کن بخاطر کنکور که پزشکی بیارم یخ سال موندم اونوقت این میتونه هر شغلی بره کلاس موسیقی بره بخدا شرایطش خیلی خوبه 

بچه اول فشار بیشتری روشه .... فاصله سنیتون چه قدره؟

هی اره فشار رو منه این هی استرسش بیشتر میشه   من هفت سال بزرگترم 

خب همین درس بخون بلکه بیست بگیری خیلی تحت فشارش گذاشته از بچگی کتاب چگونه کمال گرا نباشیم رو بخون به ...

اره ولی ب

مثلا اگه گریه کنه کم بگیره هم کارش ندارن فقط میگن دفعه بعد تلاش کن ولی باشه کتاب براش گیر میارم