فسقلی مامان، منو بابایی منتظرتیم میشه برامون دعا کنید. من امسال قول دادم به هدفم میرسم فقط بخاطر آریایِ مامان... آدمی درک و شعورش بالاست که قضاوت نکنه مسخره نکنه تحقیر نکنه خودشو بالاتر از بقیه نبینه حتی به کوچکتر از خودش ام احترام بذاره🙏🏻
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
پسر منم ۷ سالشه یعنی این بچه هلاک شده از بس سرفه کرده دکتری نیست که نبرده باشمش از متخصص تا فوق تخصص ...
من پسرم بعد از خوب شدن سرماخوردگیش سرفه و گرفتگی بینیش خوب نمیشد ویکس استفاده کردم گرفتگی بینیش برطرف شد و همینطور سرفه شر قبل از خواب پشت قفسه ی سینه بزنید
💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
برید عطاری و بگید کاه جو می خوام.اگه با اکالیپتوس و تخم گشنیز قاطی بشه که بهتره.خونه بجوشونید و باهاش بخور بدین.اب رو آتیشه.یه ذره کم قبل از بخور دادن توش جوهر لیمو بندازین هم عالی عالیه.موادش را تا سه روز میتونید هی بجوشونید و بخور بدید.بعداز سه روز بریزید دور.یعنی من پارسال سه بار دخترم را دکتر بردم و خوب نشد ولی با این روش سریع خوب شد.