2777
2789
عنوان

گوشی بردن به اردو

162 بازدید | 24 پست

میخوام گوشیمو ببرم اردو 

مدرسه مشکلی نداره ولی خانوادم میگن نبر میترسیم گم بشه.

بعد خودمم حس ترس به وجود اومده که اگ گم بشه چیکار کنم کلمو میکنن

ببرم یا نه؟ اخه کیف دستی هم ندارم ک همش چک کنم هسش یا نه باید بزارم تو کوله

سن نپرسید. یازدهمم.

بچه ها نخندینااا🥲🖤

نبر

ارتودوکس☦❤⛪           👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤مهاجر آینده به آمریکا🗽تاپیک مهاجرتمو قطعا حداکثر تا ۷ سال دیگه میزنم🌎❤🗽

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تا میتونم گوشی نمیبرم این ور اون ور ،ساعت مچی هم باخودم میبرم که بهونه نداشته باشم

از لحظه هات استفاده کن گوشی برای چیته تو اردو،برو کیف کن

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

سن نپرسیم بعد خودت میگی😂،نه بابا واسه چی گم بشه حواست بهش باشه شلوار جیب دار بپوش،اگرم میدونی حواست نیست نبرش

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

عزیزم خداروشکر سنت اونقدرا هست بتونی یه گوشی نگهداری از کوه ودره که نمیخوای بری بالا میترسی بیفته بزار توهمون کوله پشتی ته وسایلت که هروقت خواستی عکس یادگاری بگیر دوباره بزار سرجاش انشالله که هم خودت سلامت باشی هم اتفاقی واسه گوشیت نیفته 

من تا میتونم گوشی نمیبرم این ور اون ور ،ساعت مچی هم باخودم میبرم که بهونه نداشته باشماز لحظه هات است ...

اخه میترسم فک کنن گوشی ندارم . چون باهاشون بیرون نرفتم

تو اون اردو مسخره کردن گفتن گوشی نداری.

بچه ها نخندینااا🥲🖤

سن نپرسیم بعد خودت میگی😂،نه بابا واسه چی گم بشه حواست بهش باشه شلوار جیب دار بپوش،اگرم میدونی حواست ...

اخه باید فرم مدرسه بپوشم

باشه حواسمو میدم مرسی😂

بچه ها نخندینااا🥲🖤

عزیزم خداروشکر سنت اونقدرا هست بتونی یه گوشی نگهداری از کوه ودره که نمیخوای بری بالا میترسی بیفته بز ...

مرسی از این دعای قشنگتون

انشالله شماهم سلامت و شاد باشین🥲❤️‍🩹

بچه ها نخندینااا🥲🖤

اخه باید فرم مدرسه بپوشمباشه حواسمو میدم مرسی😂

ولی خب مشغول میشی فکر نکنم سمت گوشی بری

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚