2777
2789

مشکلش چیه 

که نخوابیدی 

یه سوال پرسیده 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
بپرس نمونه کارم دیده؟ 🤣🤣شوخی کردم بعضی مردها ساده هستن به قول امروزیا دلشون پاکه 😁

به قول نرگس محمدی روانش پاکه😅

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تصور کن زنه به شوهرت گفته برو فلان کلینیک کارش عالیه بیکینی منو سرامیک کرده ، میخوای نمونه کار نشون بدم تا باور کنی

😂😂

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

استاتریه سوال معمولی بوده گلم  لیزرکه فقط برای موزائدنیست 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

تجربه محیط کار با خانوم و آقا 

وقتی سالها با هم تو ی اتاقن 

خیلی راحت مشن انگاری ی خانواده تو ی خونه 

اصلا نگاه بد ندارن جز اینکه ذات ی طرف شون خراب باشه 

من دیدم تو ی سالن بالای ۱۵سال خانم ها و آقایون با هم بودن 

الان خیلی راحت در مورد ژل عمل سرمایه‌گذاری و مرکز درمانی و ........

ناراحت نباش 

خیلی عصابم خوردع تا صب خابم نبرد

چیز مهمی نیست 

باور کن همسرت بدون قصد اینو انجام داده الان همکارهای من میخوان ماشین بفروشند به همکارهای اقا که تواملاکن میگن 

یا همکارمن خانمش ای وی اف کرد ازاول ون درجر یان بودم الانم یکی دونفر می دونیم خانمش دوقلو داره به بقیه نگفته ....

الان ما منظور داریم نه عزیزم من خودم دوتا پسر دارم واون ده سال از من کوچکتره 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

استاتردیروزجایی بودم همسرم تماس گرفت گفتم بعدازنگ میزنم گفت نه مهندس فلانی یه خریدداره نمیدونه کجا خریدکنی زنگ زدم شما راهنمایی کنی  آدرس دادم حتی قیمت اونجنسم گفتن بپرس خبربده😀😀آقایون بدون منظورن بعضیاشون

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
چیز مهمی نیست باور کن همسرت بدون قصد اینو انجام داده الان همکارهای من میخوان ماشین بفروشند به همکاره ...

من خانم همکارم دچار مشکل شد و باید رحمش رو به سرعت خارج می کردن. پزشکی که مد نظرشون بود وقت نمی داد. مدارک پزشکی شون رو دادن من که از طریق پدر شوهرم به دست اون پزشک برسونم و ازشون وقت بگیرم.

یا مثلا من برای خرید سرویس چوب جهیزیه م با یکی از همکارانم که خانواده شون توی بازار مبل هستن رفتم و با کمک ایشون خرید کردم

خیلی از همکارانم که بخوان برای خانمشون، مادر، خواهر یا دوست دخترشون هدیه ای مثل عطر یا لوازم آرایشی بخرن میان سراغ من که بهشون آدرس بدم یا از طریق من سفارش می دن

هر کی بخواد مو رنگ و لایت کنه از جمله خانواده همکاران آقا، خواهر یکی از همکاران کارشون خیلی خوب هست و قیمت کارشون هم مناسب هست و می رن پیش ایشون. گاهی عکس می گیرن و ما خانم ها می بینیم

یکی از مدیرانمون یه خواهر مجرد دارن که خیلی بهشون می رسن. خیلی پیش اومده من کیف، کفش یا مثلا پالتو و کلا رخت و لباسی خریدم و ایشون ازم خواستن که مشابهش رو برای خواهر ایشون هم بخرم و براشون می فرستن شهرستان. من الان سایز و سلیقه خواهر ایشون رو دیگه کاملا می دونم

خیلی از ما بیش از 15 سال هست که همکاریم و در خوشی و ناخوشی همدیگه شریک بودیم. خانواده های همدیگه رو می شناسیم و هر جا لازم باشه به همدیگه کمک می کنیم

این رفتارها واقعا برام عجیبه

خیلی عصابم خوردع تا صب خابم نبرد

اعصابت خورد نباشه همسر منم خاله زنگ تو دلشون که چیزی نیست بابا حالا همکارش مالیم هست اگه خوشکله که باید نگران شی اما اگه مالی نیست وتو این فازا نیست نگران نباش

منم همینطور 😐 خدا رو شکر تنها نیستم یه فکر کردم من عجیبمدیگه همکار نصف روز باهم هستن حرف هم نزنن😕ب ...

لیزر خیلی واسشون عجیبه 🤷🏻‍♀️😂

گوجه سبز میقولی هستم 😁🧡کاراگاه سایت 😎یک عدد کیدرامری 🐥😍