2777
2789
عنوان

با شوهرم همین الان دعوا کردم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 39 پست
بخدا دیشب ترکیدم تا ساعت یازده فقط آشپزخونه تمیز میکردم نمیتونس اینو درک کنه لاقل قبل خواب بگه من په ...

قربونت دیگه خودت حرص نده منم یکی داد بزنه واسه چیزی که راحت میشه حلش کنه خیلی اعصابم خرد میشه ولی چه میشه کرد یادبگیر اعصابت خرد نکنی چون روحیه ات خراب میشه یه آدمهای اینجورن چه میشه کرد دیگه 

الحمدلله کَما هُوَأهلُه
مقصر شمایی .والا لباس شویی که میشوره.دژگه یه پهن کردن این حرفا را نداره که میگی همیشه خودش پهن می‌کر ...

اتفاقا چند تاشو خشک کردم دیدم لباس دیگه پوشید روشو کرد اونور رفت گفتم بیا اینارو بپوش خشک کردم دوباره توهین و داد بیداد کرد رفت 

می‌تونه پهن نکنه زور نیست که لاقل یا میگف پهن کن یا درشو باز نمی‌کرد بره بخوابه بخدا دیشب تا دیر وقت مهمون داری میکردم هر چند بازم لج میکرد و غر میزد تمام از زندگی ناامیدم کرده 

اصلا فکر روزای نیس ک چ گندایی بالا می‌اورد و بخاطرش چیا میکشیدم حالا بماند مهم اینه خودشو از چشم نمینداخت ک خیلی وقته  انداخته 

همه منو میشناسن من آدم بی مسولیتی نیستم فقط چون همیشه میگف ولش کن خودم پهن میکنم من شک نکردم را

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت دیگه خودت حرص نده منم یکی داد بزنه واسه چیزی که راحت میشه حلش کنه خیلی اعصابم خرد میشه ولی چه ...

خیلی وقته با اخلاقای بچگونش خودشو از چشمم انداخته بخدا موضوع این نیستا سر همه چی لج داره انگار بچه دوسالست

یجای دعوا سریع شعله بخاری رو آخر میکردین لباسا رو خشک میکردین

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
کردم نپوشید لج کرد رفت

پس حقشه بدون لباس مونده 

شوهر من لباس کارشو با دست میشوره 

یه چندبار که نندازی تو ماشین و مجبور بشه با دست بشوره قدر عافیت میدونه😒

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
پس حقشه بدون لباس مونده شوهر من لباس کارشو با دست میشوره یه چندبار که نندازی تو ماشین و مجبور بشه با ...

بخدا دیشب مهمون داشتم انقد خسته بودم چند مدل غذا و ظرف و فلان و 

بچه میومد میگف این غذارو نمیخورم اونو درس کن شوهرم هم بدتر از بچه میگف قیمه نمیخورم قرمه درس کن تهش هم تا دیر وقت فقط آشپزخونه بودم

شوهر منم قهر کرد.بش پیام دادم بزرگ شو.

گفت شلوار اتو کن.گفتم تو کمد هست اونایی ک دادی اتو بخار.

دیشب خونه خواهرم بودیم .تا اومدیم شد ۱۲.میگه چرا شام موندی.بعد بچه ها عصر خوابیده بودن.نمی خوابیدن.منم گلوم درد بود خوابیدم.اون بچه ها رو خوابوند.البته عصر ۲ساعت خوابیده بود

اتفاقا چند تاشو خشک کردم دیدم لباس دیگه پوشید روشو کرد اونور رفت گفتم بیا اینارو بپوش خشک کردم دوبار ...

عزیزم چقد ناراحت شدی 

دلم گرفت 

اشکال نداره یه جوری کوتاه بیا 

کاراشو انجام بده چون حتما اونم گرفتاره ولی یکمم سر سنگین باش تا متوجه زشتی کارش بشه 

امشب ک لباسشو انداخت لباسشویی بش بلند بگو لطفا در صورت لباس پهن کردن یا نکردن اعلام کنین تا دوباره بساط درست نشه سر یه لباس