2777
2789
عنوان

نامزدم یک هفته س توی کماست شمارو به خدا براش دعا کنید 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 29 پست
به ریشه و ساقه کاری ندارم . ولی اگه عقد باشه سختتره خب شوهرشه باز

من خودم شرایط این دوستمون داششتم و بعد سیزده سال با وجود همسرم زندگی خوب نتونستم فراموشش کنم و ته دلم هنوز خلاعه ...خدا هیچ ادمیو اینجوری امتحان نکنه

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
به ریشه و ساقه کاری ندارم . ولی اگه عقد باشه سختتره خب شوهرشه باز

هیچ فرقی نداره.

کسیو خیلی دوست داشته باشی چه دوس پسرت باشه چه شوهر اتفاقی براش بیفته کلی بهم میریزی داغون میشی.

اما اگه حست نسبت بهش خیلی قوی نباشه(چه شوهر چه دوست پسر) ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا همه بیما را رو مخصوصا نامزد شما رو شفای خیر و عاجل عنایت فرماید فقط یه سوال حالا با وضعیتی که دا ...

توروخدا نگو توروخدا فقط دعا کن توروخدا فقط از ته دلت دعا کن من دارم میمیرم 😭

واسه‌حفظ آبروم صلوات بفرستید توروخدااااا

هیچ فرقی نداره.کسیو خیلی دوست داشته باشی چه دوس پسرت باشه چه شوهر اتفاقی براش بیفته کلی بهم میریزی د ...

حقه...خودم همچین موقعیتی توش قرار گرفتم خرداد سال ۹۰

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤

باشه عزیزم دعا میکنم 🙏🙏🙏

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

قول بده تو همین تاپیک خبر هوشیاریشو بهمون بدی ...‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پسردایییک ماه تو کما بود و هوش اومد با ماشین رفت ته دره ....پزشکا قطع امید کرده بودن ،  بد به دلت راه نده عزیزم ایشالا سالم برمیگرده خونه ...با خونوادش اوکی هستی که خبرشو بهت بدن؟

قرار بود ب زودی نامزد کنیم بخدا😭😭 با موتور 😭

الهی بحق خانوم فاطمه زهرا خدا بدلت نگاه میکنه ب دل مادرپدرش نگاه میکنه ب زودی زود بهوش میاد همش بخودت بگو زود زود بهوش میاد صبح نشده خبر هوشیاری شو بهم میدن انشالله ک همینطور میشه خدایا همه مریضای رو تخت بیمارستانارو هرچه زودتر لباس سبز عافیت بپوشان این جوونو هم از دعای خیر بقیه شفا بده خدایا دل این دختر قشنگ ومهربون مارو ب مهربونیه وبخشندگیه خودت شاد کن تو مهربونترینی خدای مهربونم  

فروش تابلو ماه‌ ترند شده انواع سایز بانور آفتابی ومهتابی تو فقط انتخاب کن نمونه ش پروفایلم🤩😍🤩
چ فرقی میکنه چرا اینجوری حرف می‌زنید اخه خودتو بذار جاش حالشو درک کن ببین فرقی برات میکنه فقط ی دعا ...

خب برا تو شاید فرق نداره . بحثی هم باتو ندارم ادامه نده . تنها چیزی ک هس . فقط میگم خدا به دل مادرش رحم کنه خدا اون بچه رو برا مادرش نگه داره . همین . نپر بهم نظرمه

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
قول بده تو همین تاپیک خبر هوشیاریشو بهمون بدی ...‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پسردایییک ماه تو کما بود و هوش اومد با ...

امیدم به خداست فقط خدا ناامیدم نمیکنه میدونم😭آره بهم خبر میدن

الهی بحق خانوم فاطمه زهرا خدا بدلت نگاه میکنه ب دل مادرپدرش نگاه میکنه ب زودی زود بهوش میاد همش بخود ...

یا فاطمه زهرا 😭

من خودم شرایط این دوستمون داششتم و بعد سیزده سال با وجود همسرم زندگی خوب نتونستم فراموشش کنم و ته دل ...

اینکه تو بعد ۱۳ سال هنوز دلت پیش یکی دیگست نه کار دارم نه حرفی ! ولی اگه تو این سالها بچه دار شدی عشق به فررند و عشق کاذب اون خلا رو شاید متوجه شده باشی . 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

عزیزم کلا بعضیا حرف زدن بلد نیستن معلوم نیس کجا بزرگ شدن خدا ب دل تو دختر جوون رحم میکنه خیالت راحت تا سرشون نیاد درکت نمیکنن کسی ک هنوز شعور درست حرف زدن ونداره نباید ازش انتظاری جز جفتک اندازی داشته باشی قشنگم

فروش تابلو ماه‌ ترند شده انواع سایز بانور آفتابی ومهتابی تو فقط انتخاب کن نمونه ش پروفایلم🤩😍🤩
اینکه تو بعد ۱۳ سال هنوز دلت پیش یکی دیگست نه کار دارم نه حرفی ! ولی اگه تو این سالها بچه دار شدی عش ...

نه بچه ندارم ...تا حالا عاشق شدی؟؟فکر نکنم والا نمیگقتی عشق کاذب...‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بین منو شما زمین تا آسمون فرقه ... 

نمیشه بحثی کنیم ...ولی یه چیزا واقعا خلا میشه وقتی آنی و غیرمنتظره ازت گرفته بشه ....وقتی تو جایگاه فرد نیستین قطعا نمیتونین درکش کنین ...واسع همین نمیشه توقع همدلی داشت ...موفق باشین ...