2777
2789
عنوان

راجب توده ها هرچی اطلاع دارید بگید لطفا دارم از ترس دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نترس منم سه سال که قهمیدم دوتا توده دارم اصلا چیز مهمی نیست اگر تغییر سایز نداشته باشه میشه کاملا خوش خیم.تا دوسال هر شیش ماه برو سونو اگر بزرگ نشه توی اون دوسال بعد میگن هر یکسال.واسه منم گاهی درد وو خارش شدید داره اصلا نترس فقط ورزش و دوزی از استرس یادت نره

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
فقط تحت نظر دکترت باش و سونوهاتو به موقع انجام بده . ان شاالله که خارش هم چیز مهمی نیست

اره چندروز دیگه باید سونو بدم. ولی خارش داره خیلی. نمیدونم چرا

عزیزم نترس منم سه سال که قهمیدم دوتا توده دارم اصلا چیز مهمی نیست اگر تغییر سایز نداشته باشه میشه کا ...

دوساله ک دارمش. با این سنم نمیدونم چجور در اومد. حتی سابقه نداریم تو خانواده..

قبلا زیاد ب فکرش بودم اما الان بهتر شدم ولی این خارش توده خیلی نگرانم کرده. ی مدته ک خارش داره دلیلشم نمیدونم

دوساله ک دارمش. با این سنم نمیدونم چجور در اومد. حتی سابقه نداریم تو خانواده..قبلا زیاد ب فکرش بودم ...

دکترم گفت اکثر خانومها دارن خیلی چیز عجیبی نیست.نگزان نباش.واسه منم خازش داره خیلی وقتها.به نیمه پر لیوان نگاه کن خداروشکر کن که چیز مهمی نیست.منِ بدبخت مجبورم بخاطر اندومتریوز قرصهای هورمونی بخورم که برای سینه م سمه.گاهی دردهاش کشنده میشه واقعا اما تحمل میکنم میگم فقط درد باشه که اشکال نداره خدای نکرده بدخیم نشه بخاطر قرص

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
عزیزم منم آندومتریوز دارم چه قرص هایی میخوری؟

من 4ماه وروژست خوردم ولی نتونستم عوارضش رو تحمل کنم الان دروسبلا میخورم.اما با وروژست اندازه کیستهام کوچیک شده ولی عوارضش وحشتناک بود برای من