2777
2789
عنوان

سرفه امونم بریده

124 بازدید | 18 پست

از ساعت یازده و نیم همش تا میام خواب برم سرفه میزنم چیکار کنم ؟؟

قرص و دارو جواب نداده خاکشیر هم درست کرده مامانم خوردم بازم خوب نشدم کلی خوابم میاد ولی نمیتونم بخوابم .....

به نام آنکه زن را آفرید ...!♥️✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره ولی سرفه ام خشکه مامانم میگه شاید حساسیته

لیمو تازه کباب کن ابشو با اب جوش و عسل حالا مامانا بیشتر بلدن اگ تو اتاق بخاری هست یه کتری اب ظرف اب بزار یا بخور اگ دارید ک چ بهتر تا یکم هوای اتاق مرطوب باشه

من همین الان که دارم تایپ میکنم بلند بلند سرفه ی خشک دارم، این چند روزه اینطوریم و پوستمو کنده، ظاهرا یه بیماریه شایعه الان

دوست عزیز نی نی سایتی لطفا از غلط املایی که میگیرم ناراحت نشو💐  راستی همیشه همینقد مؤدب نیستم در واقع عین شمشیر دولبه ام، ضمن اینکه تقریبا هیچ پاسخی رو نگاه نمیکنم مگر اتفاقی 

عزیزم پماد ویکس اگه دارید مقداری بمال کف پاهات و بعد جوراب بپوش ببین چه معجزه ایی میکنه البته موقت هستش و حتما باید دکتر بری..دمنوش آویشن و عناب بعدش اگه دارید بخور..چند شب قبل بچه ام بطور وحشتناکی سرفه میکرد با اینکه دوبار دکتر بردیم کلی دارو دادن ولی فایده نداشت تا اینکه یکی از خانمهای نی نی سایت برام نوشت ویکس بمالم کف پاش واقعا جواب داد.

من همین الان که دارم تایپ میکنم بلند بلند سرفه ی خشک دارم، این چند روزه اینطوریم و پوستمو کنده، ظاهر ...

من از۳۰ ام دارمش هنوزم هست البته بهتر شدم . فقط اکسپکتورانت خوردم ودمنوش باد .

خانواده ای رو میشناسم طلاق نگرفتن مرده برای نیاز جنسیش چندبار خیانت کرد چندبار به دخترهای محل تجاوز ...

🦍

دوست عزیز نی نی سایتی لطفا از غلط املایی که میگیرم ناراحت نشو💐  راستی همیشه همینقد مؤدب نیستم در واقع عین شمشیر دولبه ام، ضمن اینکه تقریبا هیچ پاسخی رو نگاه نمیکنم مگر اتفاقی 

من از۳۰ ام دارمش هنوزم هست البته بهتر شدم . فقط اکسپکتورانت خوردم ودمنوش باد .

دمنوش باد چیه