2777
2789
عنوان

خانما لطفا کمکم کنین برای ترسوندن همسرم چکارکنمن

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تو زندگی خیلی دوست دارم بهم اهمیت بده ما خیلی باهم دعوا داشتیم همیشه کوتاه اومدم و با حرف حلش کرد ...

اول اینکه ازاین به بعدجایی میخوای بری ازقبل به شوهرت نگو مثلایهو توعمل انجام شده قرارش بده... یاببین بهش مستقیم نگوخواهرت نیاد مثلابگووقتی میخوام برم تومطب جلوخواهرت خجالت میکشم وترجیحم به اینه که تنهابریم یا هندونه زیربغلش بذار مثلابگو دوست دارم باتوبرم کسی نباشه راحت ترم واگرکسی بیادمجبورم تنهابرم که من دوست دارم باتوبرم! 

یاتوعمل انجام شده قرارش بده بگوفلان ساعت بیادنبالم رفتید توراه بگو یهویی شد وقت گرفتم... 

منم مث تویکی همیشه تودوران عقد توزمانای خوشیم بود

باورت نمیشه بگم چندسال زمان برد تاخودمون باشیم برای حتی یه خرید ساده... 

باب کن ازالان بین تون که این دونفره هاتون قرارنیست خانوادگی بشه... 

زن ومردپارتنرغم وشادی وشریک جنسی همن آیاخواهرجاشومیگیره! یابقیه... 

یه زن بازرنگی میتوونه خیلی کارهابکنه اگرحوصله شوداری دوستش داری اصلا خودتوکوچیک نکن باترسوندن وقرص خوردن و... قوی باش

قوی بروجلو

شماسلاحی داری که بقیه ندارن... واینکه کلا عقد یه بلاتکلیفی داره طبیعی هستش گاهی اینجورمسائل زودعروسی کن ازاولش این چیزارو دستت بگیرمدیرخونه ت شو باپنبه سرببر نه با بحث و...قطعا چون تغییربزرگی توزندگی تون هستش خیلی چیزارومیشه تغییرداد... 

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

بهش گفتم اینارو میگه الان بگم نیا ناراحت میشه 

چجوری قوی برم جلو

اصن وقتی بحثمون میشه مادرش از خدا میخاد الکی خودشو عزیزم میکنه

دیشبم گفتم کاری کردم ک دیگه منو نمیبینی ۴تا ژلوفن خوردم چیزیم نشد

اولش گفت بگو چکارکردی خیلی بهم گفت بگو اگه بگی الان میشه کاری کرد گفتم نخوردم حتی چند دقیقه بیدار بود مواظبم بود ولی خوابید شب الکی بیدارش کردم ک سردردم گفت حالا میگی چکارکنم

شما چکارکردید

من دوران عقدفقط نگاه میکردم

باورت میشه! 

فقط رفتم واومدم تااخلاقشون دستم بیاد... 

بدم میومدکاری کنم بعدازعروسیم بشم منفعل اینهاوبتوونن پیش بینیم کنن

دوست نداشتم بتوونن فکرموبخوونن

مثلاجاریم بدش میومدجلوی مابرادرشوهرم زیرپوش تن کنه این ناراحتی توصورتش بروزمیداد! یامادرشوهرم برادرشوهرموبغل کنه وبهش محبت کنه! اینونشون میداد(ایناکوچکترین هاش هستش مثال میزنم) من میدیدم مادرشوهرم بااینکه ازخدامیترسه بدترمیکنه صبح به صبح آمارپسرشوداره وازجاریم بهترازخونه شون خبرداره... 

بدم می اومد انقدررفته بودم دوران عقدم وبالاوپایین داشتم بعدعروسیم کاری کردم شوهرم تنهابابقیه درارتباط نباشه مثلامیگفتم چه خبرازمادرت اینا و... میگفت اره حرف زدیم میگفتم خوب بیاباهم زنگ بزنیم میدیدم یادشم میره و... خودم شبا زنگ میزدم ازاونور اونم عادتش میدادم همه چی جلوی خودم باشه... 

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
اول اینکه ازاین به بعدجایی میخوای بری ازقبل به شوهرت نگو مثلایهو توعمل انجام شده قرارش بده... یاببین ...

توروخدا شما که تجربه دارید کمکم کنین بفهمه اشتباه میکنه یکم درست بشه لااقل بترسه

من خانوادم خیلی حساسن اگه باز بفهمن دوباره عصاب خوردی

یکی از دوستام گفت براش دعا بگیر گفتم ادمی ک میخاد با دعا درست بشه میخام نشه 

من دوران عقدفقط نگاه میکردمباورت میشه! فقط رفتم واومدم تااخلاقشون دستم بیاد... بدم میومدکاری کنم بعد ...

ینی منم چیزی نگم ینی هرکار واسه خواهرش میکنه چیزی نگم فقط نزارم فکرمو بخونن با همسرم درست صحبت کنم ک چی دوست دارم؟

جاریم تلاش کرد ولی تلاشش بی فایده بود

تلاشش از روی جبربود

سیاست یعنی پابه پات میام تاخبرداربشم ازدرون زندگیت وبتوونم درکت کنم وبرای منافعم تصمیم گیری کنم این جا تو باشی یانباشی اگر باشی چه زمان باشی اگرنباشی تافلان زمان که من میگم نباشی... 

سیاست یعنی میترسی ها ازدستش بدی ولی بروز نمیدی غرور داری درعین حال محبتم میکنی بهش

بهش حالی میکنی من اگرخوب باشی هستم توهمه حالت پشت تم ولی قرارنیست بقیه بشن تصمیم گیرنده ت وتصمیم گیرنده مون... 

شمامیتوونی تغییرایجادکنی

شمازنی زن اگربخواد خیلی کارهامیکنه که هیچکس نتوونه به گردپاشم برسه... 

ینی منم چیزی نگم ینی هرکار واسه خواهرش میکنه چیزی نگم فقط نزارم فکرمو بخونن با همسرم درست صحبت کنم ک ...

نه اصلا

باپنبه سرببر

بذاربهت بگه برای خواهرش چیکارامیکنه ولی نیازخودتونم درنظربگیر

نذاروقت کنه واسه بقیه کاری کنه اولین اولویت تون خودت باشی وخودش... 

ولی بایدیادش بدی

سخته می دونم ولی میتوونی 

جاریم تلاش کرد ولی تلاشش بی فایده بودتلاشش از روی جبربودسیاست یعنی پابه پات میام تاخبرداربشم ازدرون ...

پس منم باید سیاست داشته باشم مشکل من اینه چون دوسش دارم زیاد ابراز میکنم میفهمه ترکش کنم حتی اگه بگن

پس عصری از سرکار اومد باهاش صحبت کنم و همچیو بهش بگم

اگه گفت نمیخام صحبت کنم چی بگم

نه اصلاباپنبه سرببربذاربهت بگه برای خواهرش چیکارامیکنه ولی نیازخودتونم درنظربگیرنذاروقت کنه واسه بقی ...

اره باید باهاش حرف بزنم

ممنونم ازتون

با حرف زدن میتونم یادش بدم حالیش کنم ؟

نه اصلاباپنبه سرببربذاربهت بگه برای خواهرش چیکارامیکنه ولی نیازخودتونم درنظربگیرنذاروقت کنه واسه بقی ...

الان داخل پیاما بهش گفتم از زندگیت میرم اینو چکارکنم 

زندگی بچه بازی نیس

اینام که تشویقت میکنن بری صد سال تو زندگی خودشون این کارو نمیکنن 

بجاش سر سنگین باش یکم و بعدم بشینید منطقی ح ف بزنید

حلقتو بذاری بری که دیگه ترسوندن نیس ، جا زدنه

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جوانه میزنم ...🌱