2777
2789

اول اینکه یک شب رفتم اونجا بمونم مادرشوهرم خودشو گرفته بود بعدشم صبحش گفت چرا اومدی شب اینجا مگه خانوادت خونه نبودن.. ظهرم جلو همه چادر نماز و سجاده داد دستم که پاشو نمازتو بخون در حالیکه من نتونسته بودم اونجا حمام برم و جلوی بقیه هم چاره ای نداشتم جز اینکه الکی نماز بخونم!!!!

بعدشم در لفافه گفت داداش بزرگ شوهرت هنوز ازدواج نکرده...

آقا ما دیگه نرفتیم

پسرشم هی چس ناله که من نیاز دارمو اینا...

گفتم خونه ی ما هشتاد متره اتاقامون کمه نمیشه

خونه ی شماس که بزرگه ویلاییه گفت من جلو مادرم روم نمیشه بعدشم همیشه خونه هستن.. گفتم خب بریم هتل اگه اذیتی یا بریم مسافرت.. گفت ینی دو تومن فقط واسه یه رابطه؟! گفتم والا من دیگه نمیدونم....این هفته نقشه کشید که برم خونشون، مادرش اینا میخواستن دیدن عموش برن، ما بمونیم تو خونه... یهو مادرش گفت شما چرا موندید؟ آماده شید بیاید، من با شما میام..

بعدم دوباره شوهرم شروع کرد به چس ناله...

گفتم خب میخوای شب بمونم پیشت اگه اذیتی؟؟؟ گفت نههه نمازمو چیکار کنم صبح روم نمیشه برم حمام. منم همه چیزو به تخمدونم حواله کردم و گفتم به درررررررک البته تو دلم گفتم. برگشتم خونه. ما که نفهمیدیم والا با این آقا چیکار کنیم هربارم هی چس ناله میکنه که میخااام نیاز داااارم پس چرا عقد کردیم و ... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرت جمله اخر شوهرتو نباید از مادرش بپرسه؟

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰

مادرای بیماری که وابستگی بیمار گونه رو با محبت مادر و فرزندی  اشتباه گرفتن 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

به شوشو جان بگو خیلی مشتاقی زودتر خونه رو ردیف کن عروسی بگیریم

از یه طرف مامی جانش کشیک میده از اونطرف خودش راه نمیاد

ای ایران ای مرز پر گهر                  ای خاکت سر چشمه ی هنر   دور از تو اندیشه ی بدان               پاینده مانی تو جاودان                                                                                                                               #پاینده_ایران👑💙👑                                   

سلام عزیزم به حرف کسی اهمیت نده

غسل کردن که اشکال نداره 

واجبه.. شما برا خدا هم برو و هم غسلاتم بکن... به اونم اهمیت نده بزن به بیخیالی

امروز از دیروز به مرگ نزدیک تریم به خدا چطور . . . ؟

شوهرت خیلی بی اراده است تقصیر شما نیست 

گفتم از عشقت بمیرم گفت زود 😡/گفتم از وصلم چه خواهی گفت سود😦/گفتمش قربان چشمت میشوم 😅گفت چشمت میکنم کور ای حسود☹️دیدم همتون امضا دارید گفتم چرا من نذارم گشتم و گشتم تا چشم همه شاعرا رو کورکردم بااین شعر پیدا کردنم🤣🤣🤣🤣