2777
2789
عنوان

بوی بد بدن

462 بازدید | 47 پست

سلام،یه دختر ۱۶ ساله دارم طفلی بدنش بو میده،زود زود میره حموم و ادکلن و اسپری و ...ولی بازم بدنش بو میده

تو مدرسه خیلی اذیت میشه،جدیدا نوشتمش باشگاه،دیروز مربی اشاره کرده بدنش بو میده حالا دخترم افسرده شده،پرخاشگر هم شده و کلا از مدرسه و بیرون از خونه بدش میاد

چیکار کنم به نظرتون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخشیش که به خاطر بلوغه

ولی ترجیحا وقتی از حموم میاد بالافاصله که بدنشو خشک میکنه از مام استیک استفاده ( مام های صابونی نه مام های رولی )

مام های رولی تاثیری نداره ولی مام های صابونی قشنگ منافذ زیر بغلو میبنده و تازه وقتی عرق میکنه بوی خوب اون مام بیرون میزنه

Am ok..

غذاهای بو دار ادویه دار فست فود نخوره 

اگر وزنش زیاده کم کنه

در نهایت آزمایش بده

ای ایران ای مرز پر گهر                  ای خاکت سر چشمه ی هنر   دور از تو اندیشه ی بدان               پاینده مانی تو جاودان                                                                                                                               #پاینده_ایران👑💙👑                                   

هر روز دوش میگیره ؟بعد حموم بادی اسپلش و دئودرانت استفاده میکنه؟

تغذیه هم خیلی مهمه ادویه و سیر و پیاز بدنو بدبو میکنه

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                       به راز خنده هایم پی نخواهی برد ای دنیا🖤                           غمی بی انتها در قلب خود دارم ولی شادم🎭                                                                                                            ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

بخشیش که به خاطر بلوغهولی ترجیحا وقتی از حموم میاد بالافاصله که بدنشو خشک میکنه از مام استیک استفاده ...

واقعا ۱۷ سالته؟

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                       به راز خنده هایم پی نخواهی برد ای دنیا🖤                           غمی بی انتها در قلب خود دارم ولی شادم🎭                                                                                                            ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️