شوهرم نزدیک یک ماه میشه ک براش مشکل کاری پیش اومده اما اولین روزایی ک این اتفاق افتاد کاملا باهام خوب بود اصلا زیاد نشون نمیداد حتی ک ناراحته ..اما الان دو هفته ای میشه که بی دلیل باهام بددهنی میکنه فوش میده کافیه دوبار در روز بگم کجایی میگه هزاااار بار گفتم فلان جام اصلا سرد سرد شده رابطه نداشتیم یه بوسم نمیکنه اصلا تو چشمام نگاه نمیکنه اینا به کنار سگگگگ اخلاق شده بی توجه و بی محبت میگه اصلا ن تورو ن خانوادم نمیخوام ببینم الانم دو سه روزی میشه رفته سفر برای یه کاری با دوستاش وقتی خواست بره نگاهمم نکرد حالا دو سه تا پیام میده خشک و خالی زنگ میزنم میگم الو میگه چییییه؟ میگم کجایی میگه خونه خب ک چی؟ 😳 اصلا موندم چرا اینطور شده هرچی میگم چرا اینطوری میگه بخاطر شک کردنا و فکرای الکی خودته اخلاق تو خرابه متنفرم از اخلاقت 💔💔اصلا خودشو نمیبینه ک انقدر بهم بی توجهی میکنه
حالا میخوام شما بگین چجوری باهاش رفتار کنم طوری داره نشون میده انگار من از چشمش افتادم(جای اینکه برعکس باشه) خیلی ناراحتم خواهش میکنم بگین وقتی انقدر بد حرف میزنه چی بگم امروز به زور جلوی خودمو گرفتم ک حداقل ی روز نگم چرااا اینطوری شدی
امشبم زود گفت میخوابم قبلا ها وقتی دور بودیم از هم کلی شب بخیر میگفتیم الان گفت من میخوابم . من فکرم جز خیانت هیچ جا نمیره و همین شده دلیل نابودی زندگیم (البته چون سابقه داشته)