2777
2789
😭😭😭راستی اون چیشد👀

هنور که هیچی تو خواب هفت پادشاست تا فردا شب معلوم میشه البته تا همینجاسم از نظر من خیانته

یک صلوات برام میفرستی ؟مرسی قشنگم🫀سخت ترین کار دنیا دوست داشتنه کسیه که دوست نداره.💔🙃

منم پیتزا میخوام با پنیر فراوووووان قشنگ کش بیاد و پرمخلفات باشه و نوشابه خنک تگری و مرغ سوخاری و هم ...

مردم دیگ واقن🤤😭💔😭😭😭😭😭

میگذرونم تا بگذره این عمر 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره چطوره برا خودمو خودت سفارش بدی🗿

عزیز دل من الان رفتم پدر قیمه ای که مونده بود واسه فردا ناهار رو درآوردم برو تو هم یچیزی از تو یخچال پیدا کن بخور انشالله فردا برات سفارش میدم😊

عزیز دل من الان رفتم پدر قیمه ای که مونده بود واسه فردا ناهار رو درآوردم برو تو هم یچیزی از تو یخچال ...

متاسفانه لین کرکس ریختن سر غذا هیچی نذاشتن بمونه😂تخم مرغه اونم حال ندارم درس کنه 😭

کاش میگفتی خوابشو کوفت میکردی

اخه چتشون خیلی بد نبود 

خاک توسرم کنن که انقدر یادم 

عشق با ادم چ کارا میکنه عه

باید دسته پر باشم تا سرتا پاشو ...

یک صلوات برام میفرستی ؟مرسی قشنگم🫀سخت ترین کار دنیا دوست داشتنه کسیه که دوست نداره.💔🙃

متاسفانه لین کرکس ریختن سر غذا هیچی نذاشتن بمونه😂تخم مرغه اونم حال ندارم درس کنه 😭

😂😂😂ببین گزینه ی خوبیه ها منم این موقع ها خوردم چسبیده ببین از این منوی باز کدوم باب دلته:تخم مرغ با سبزیجات مثل یکم آویشن یا با رب یا با زردچوبه.وای اگه الان نون سنگک داغ تازه بود وای وای😂من دوباره گشنم شد😭

😂😂😂ببین گزینه ی خوبیه ها منم این موقع ها خوردم چسبیده ببین از این منوی باز کدوم باب دلته:تخم مرغ ...

😂😂خدا لعنتت کنه حال ندارم درس کنم نگووو😭😭😭