2777
2789
پس حتما حتما مشاوره بریداگه هم توی زندگیتون از سمت خانواده همسرت نخاله دارین بررسی کن

نمیخوام تهمت بزنم خواهر شوهرم مجرده دوست مجرد و مطلقه زیاد داره از همین میترسم 

گفتم از عشقت بمیرم گفت زود 😡/گفتم از وصلم چه خواهی گفت سود😦/گفتمش قربان چشمت میشوم 😅گفت چشمت میکنم کور ای حسود☹️دیدم همتون امضا دارید گفتم چرا من نذارم گشتم و گشتم تا چشم همه شاعرا رو کورکردم بااین شعر پیدا کردنم🤣🤣🤣🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیگیری کن هوشیار باش ولی اصلا ب روی شوهرت نیار ک پیگیرشی

چطور پیگیری کنم 😔 میدونید چیشد که فکرم سمتش رفت چند ماه پیش برای برادر شوهرمتاهلم دوست دختر جور کرد رفتن شمال وقتی همسرم فهمید رفت دوتاشون و کتک زد در حد مرگ.. میترسم نقشه ای چیزی برای خراب کردن زندگی مون نکشیده باشن

گفتم از عشقت بمیرم گفت زود 😡/گفتم از وصلم چه خواهی گفت سود😦/گفتمش قربان چشمت میشوم 😅گفت چشمت میکنم کور ای حسود☹️دیدم همتون امضا دارید گفتم چرا من نذارم گشتم و گشتم تا چشم همه شاعرا رو کورکردم بااین شعر پیدا کردنم🤣🤣🤣🤣
شوهرم منم الان ماهی یکبار شده ۴۸ سالشه

خب یه هویی که کم نمیشه یواش یواش 

چطور پیگیری کنم 😔 میدونید چیشد که فکرم سمتش رفت چند ماه پیش برای برادر شوهرمتاهلم دوست دختر جور کرد ...

وااای خدای من چه جونوریه خواهرشوهرت واقعا خونه خراب کن و پسته و از این بشر هرکاری ک بگی برمیاد

با زن داداشش بحثی ناراحتی چیزی داشته ک اینکارو کرده؟ یا از روی پست بودنش اینکارو کرد؟

وااای خدای من چه جونوریه خواهرشوهرت واقعا خونه خراب کن و پسته و از این بشر هرکاری ک بگی برمیادبا زن ...

نه بنده خدا اصلا خبر نشده هنوز کسی هم نگفت نمیدونم همسرم چطور خبر شده خیلی ناراحت شده بود می‌گفت زنش گناه داره اگه بفهمه راهش و میکشه می‌ره.. وقتی هم تازه ازدواج کردم همین خواهر شوهرم نامه های دوستاش و میاورد میذاشت جیب همسرم..

شايد ديابت گرفته

خدا نکنه 

نه بنده خدا اصلا خبر نشده هنوز کسی هم نگفت نمیدونم همسرم چطور خبر شده خیلی ناراحت شده بود می‌گفت زنش ...

چقدر عفریته ست😐😐 بنظرم کمبود یا مشکل روحی روانی داره ب هر جهت حواست ب زندگیت باشه شوهرتم ببر مشاوره اگه چیزی دستگیرت نشد 

چقدر عفریته ست😐😐 بنظرم کمبود یا مشکل روحی روانی داره ب هر جهت حواست ب زندگیت باشه شوهرتم ببر مشاور ...

نمیدونم گلم دعا کنید برام 💔

چقدر تاپیک این مدلی توو نیم ساعتی که اومدم دیدم

همشونم همینجوری بی دلیل سرد شدن

مردا مریضی جدیدی گرفتن؟

ای ایران ای مرز پر گهر                  ای خاکت سر چشمه ی هنر   دور از تو اندیشه ی بدان               پاینده مانی تو جاودان                                                                                                                               #پاینده_ایران👑💙👑                                   
نه اتفاقا خدارو شکر خیلی هم دست و بالمون بازه همه چکا پاس شدن نمیدونم چرا اینطوری شده 😭

خانم محترم 

در اين دوره زمونه فشار و استرس زيادي رو مردها هست

لطفا يه كنم مثبت فكر كنين

استرس سلب كاهش شديد ميل جنسي در مردان ميشه

چقدر تاپیک این مدلی توو نیم ساعتی که اومدم دیدمهمشونم همینجوری بی دلیل سرد شدنمردا مریضی جدیدی گرفتن ...

بله متاسفانه اپيدمي شده

البته اينم بگم بايد ديد مرد با زن خودش سرد شده يا با بقيه زنا هم همين رفتاره