2777
2789
عنوان

بعد زایمانم فهمیدم فقط خودمم و خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 82 پست
ممنون خاهری همین کار رو میکنم دیگ وقتی وسعم نمیرسه خودمو جوش بدم چکار کنم

بعدا میبینی همون بهترین کاره الان عروسی ها اون حال قدیم ندارع همه چیز تجمل گرایی و افراطی شده 

عروس و دامادم بایدم خودشون نگه دارن تا تموم بشه انگار زوریه 

امیدورارم بهترین ها برات رقم بخوره 

ایشالا عشقتون مثل فاطمه الزهرا و اقا علی ابدی باشه 

مبارکه ❤️💋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه خیلی ارزو داشتم لباس عروس بپوشم از فامیل هم خیری ندیدما همشون دهن بین دوبهم زنـ من مجلس رو برا د ...

حق داری والا بالاخره آرزوی هر دختریه که لباس عروسی بپوشه ولی می‌دونی چیه  من اگه برگردم به عقب عروسی نمی‌گیرم ما هم تنها بودیم  ولی خوب اون موقع مثل الان گرونی‌نبود  من سرویس طلاهام شد هفتصد تومن. هفتصد هزار تومان هااااا  هجده سال پیش ولی خوب اون موقع هم برامون گرون بود  دل بده به شوهرت  چون فقط اون میمونه برات میتونی لباس عروس بپوشی و بری عکاسی عکس بگیری بعد برید سر خونه زندگی با یه جشن ساده اگه میشه 

ممنون قشنگم ببخشید پر حرفی کردم اذیت شدی همه چیزای خوب سهم دل مهربونت

فدای تو اصلا 

ادم از تجربه بقیه استفاده کنه خیلی بهتره تا خودش تجربه کنه 

ایشالا خدا برکت و رزق فراوان نصیب زندگیتون کنه

از شیر بگیری خوب میشهمن اگر یکی بهم یاد میداد زودتر از شیر شب میگرفتم فقط روز شیر میخورد اینقد اذیت ...

اره من ماه های اولی که شیر میدادم همش میگفتم خدایا میرسه روزی که دوباره شب راحت بخوابم و تو نه ماهگی بچم خودش شب بیدار نمیشد دیگ ب بچه هم بستگی داره

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
میدونی من خوب نیستم 😔حالم خوب نیست بخدا😭

تنها نیستی منم مثل تو هستم الان بچم ده ماهشه ولی واقعا تنها بودم شوهرم الان رفت سر کار شب ساعت هفت میاد خونه یعنی جوانی برای نمی‌مونه که بخواد کمک کنه  من سر ظرف شستن خیلی اذیت میشم چون اصلا دوست نداره ظرف بشورم بچمو‌میگم  ولی خدا به ما مادر ها یه قدرتی میده که از پس همه مشکل ها بر میایم  تو هم غصه نخور روز ها که می‌خوابه تو هم کنارش بخواب  من قبلاً نمیخوابیدم میگفتم پاشم کار های خونه رو بکنم ولی واقعا فرسوده میشدم  الان میگم مهم بچم و خودمم کار خونه همیشه هست تو هم روز ها بگیر بخواب خیلی تاثیر داره 

عزیزم بچت چند وقتشه بهتر سده؟

هجده ماهشه

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
اخه خیلی ارزو داشتم لباس عروس بپوشم از فامیل هم خیری ندیدما همشون دهن بین دوبهم زنـ من مجلس رو برا د ...

همون یه مجلس کوچیک ساده در حد اینکه لباس بپوشی عکس بگیری کادو بدن 

الان فقط شما نیستی 

بخدا یکی از دوستامون زن و شهر هر دوتا شغل خیلی خوب دارن پسر هم خونه از خودش داره یه مجلس نامزدی پنجاه نفره گرفتن بیست نفر از فامیل پسر سی نفر از فامیل دختر هیچ‌مجلس دیگه ای نگرفتن 

لباس ساده آرایشم یه رژ ریمل تزیین گل هم خودشون گل خریدن انجام دادن الان شرایط برا همه خیلی سخت شده واقعا 

هر جور حساب کنی نمیشه فشار اعصاب روان نیارید به خودتون 

باشه خاهر خوبم ممنونم از نظرت چشم همین کارو میکنم

برات یه زندگی پر از خیر و برکت رو آرزو میکنم انشالله سفید بخت بشی❤️❤️❤️❤️

بعدا بیا سوال بچه داری و شب بیخوابی بپرس😁😁😁