2777
2789
عنوان

بعد زایمانم فهمیدم فقط خودمم و خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 82 پست
الان ۵ سالشه اینقد بیخوابی کشیدم که نگو تو شهر غریب دست تنها خیلی سخت بود برام کلا بعد زایمان آدم یک ...

عزیزم چن سالگی خوب شد ؟؟ چندسالگی دیکه شبا خوب خابید؟؟

اذیتاش کی کمتر شد؟؟

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا میدونی فقط میگم هفته ای بار کمکم کنن تازه شوهرم خودش قول داد ک کمکم می‌کنه جدی الان بهار شدی ؟ ...

ببین من همش احساس ناکافی بودن داشتم قبل بارداری چاق بودما ولی چاق خوش فرم بعد بارداری شکمم خیلی بزرگ موند در حدی که رفتم شلوار بخرم پام نشد اول فک کردم اگه لاغر کنم حالم خوب میشه لاغر شدم و یکم حالم بهتر بود ولی خوب خوب نشدم بعد یه مدت خیلیییی حالم خراب شد شب خوابم نمیبرد فکر و خیال تا اینک به خودم اومدم و فقط گفتم خود باید خودمو جمع کنم وگرنه هیچکس به دادم نمیرسه و شروع کردم خودمو به بیخیالی زدن مثلا یه نمونه من بعد زایمان درحال تمیز کردن خونه بودم که اگرررر کسی اومد حتما تمیز و مرتب باشه که با گوش کردن پادکست فهمیدم کمالگرایی منفی دارم و شروع کردم به بیخیال شدنش یعنی قبلا اگه بخاطر بچه دوتا ظرف کثیف میموند یا خونه جارو نمیشد انقد جوش میزدم خودخوری میکردم که نگو که الان میگم بزار کثیف بمونه از ارامش خودم و بچم که مهمتر نیست بزار هرکی اومد نهایت پشتم میگه فلانی کثیف بود معذرت میخوام ک.ون لغش بزار بگه

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
نمیدونم مخم رد داده... هم فامیلای نزدیک مون مث عمه خاله دایی نزدیک ۲٠٠ نفرن

من خودم مجلس نگرفتم نکه نگیرم خانواده شوهرم نذاشتن اونم با دروغ خیلی کارای دیگه 

لباس عروس بپوش برو عکسات بگیر ی کلیپ ام بگو برات درست کنه 

نپوشی ب دلت میمونه

بچه ها ی سوال بپرسم خاهرانه جوابمو میدین؟ عذرمیخام استاتر تو تاپیکت دارم میپرسم ذهنم اشفتس. منو همسر ...

میتونی مدیریت کنی کم خرج در بیاد 

آرایشگاه نرو‌ خودت آرایش کن ساده پنجاه نفر دعوت کن سبک بگیر آتلیه نرید خودتون عکاسی کنید یه جشن کوچیک باشه 

از پس این ب

میتونید بربیایید؟ 

کادو براتون میارن جبران میشه یه مقدار 

نه عزیزم خودتو قوی کن اون مجردها هم تو تنهایی شون یه اغوش امن میخان ی محبت بدون هوس می‌خوان فردا ک س ...

والا چی بگم دست تنها خیلی سخته من جرئت ندارم یکم استراحت کنم یکم برا خودم باشم.

خیلی قوی بودم الان از قوی بودن هم خسته شدم💔

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
من خودم مجلس نگرفتم نکه نگیرم خانواده شوهرم نذاشتن اونم با دروغ خیلی کارای دیگه لباس عروس بپوش برو ع ...

یعنی مجلس نگیرم. لباس عروس اینارو خودش همش میگ میبرمت اتلیه بگیر عکس و کلیپ تو عمارت یا میگ میبرمت شمال اونجا لباس عروس تو بپوش فیلم بردار میبریم بگیره. نمیدونم خوبه یا ن

عجیبه همه مادرا دهنشون سرویس میشه ولی بعد دلتنگ این طمان میشن. البته نه دلتنگ شب بیداریا ها. دلتنگ اون بچه ی کوچولو و کارای این زمانش. خدا بهت صبر بده. اگه مشکل مالی نداری از جندماه دیگه میتونی روزی دو سه ساعت بچتو بذاری مهد استراحت کنی.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

و اسی حرفای اطرافیان برای من خیلیی مهم بود ولی الان حرفاشونو که پشتم میشنوم میبینم همه ریشه از حسادته و بیشتر خوشحال میشم تا ناراحت یکی از حسادتای بزرگ اطرافیانم این بود که شوهرم خیلیییی هوای بچه رو داشت و بهش میرسید مثلا میرفتیم پیش فامیلا عوضش میکرد میخوابوندش اولش از در مسخره کردن وارد شدن که شوهرمو منصرف کنن ولی نتونستن انقد که شوهرم خودشو مسئول بچه میدونست مثلا به شوهرم میگفتن مادر اصلی بچه (و این حرف دقیقا از همجنس من که شوهرش اصلا کمک دستش نبوده شنیده میشد)

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰

عزیزم می دونم خیلی شرایط سختی داری مخصوصا چند ماه اول بچه داری خستگی و مسئولیت زیاده ولی عزیزم به این فکر کن که این مدت خیلی کوتاهه به زودی از این روزا فقط خاطراتش میمونه 

از کسی دلگیر نباش 

من همیشه میگم حال یه مادرو واقعا کسی نمیتونه درک کنه واقعا بعضی حرفا و رفتارها توی روزها و ماه های اولیه بعداز تولد بچه به روح ک قلب آدم زخم میزنه 

اما نذار با این چیزا از پا بیفتی 

این روزا دیگه تکرار نمیشه زودتر از چیزی که فکرشو کنی میگذره و دلت برای همین لحظات تنگ میشه

خوشحال میشم پیجم 
عزیزم چند سالگی خوابش خوبشد؟

نترسی ها 😁

دوسالش تموم شد خوابش خوب شد 

تازه بعدشم این نیست مثل قبل شب بخوابی صب پاشی

جیش باید ببری دور از جون مریضی هست و خلاصه 

ولی کلا با همه سختیاش بچه داشتن نعمته

شما که هنوز اوایلشه وعده های شیر شب رو‌ یکی یکی کم کن عادت کنه شب بخوابه تو گوگل بزن ببین از وند ماهگی باید قطع کنی

کسی نبود اینا رو به من یاد بده

مثلا این هفته یک وعده کم کن 

دوهفته بعد یک وعده کم کن 

همینجوری که کلا شیر شب ندی هم خودت راحت میخوابی هم بچه و هم دندوناش خراب نمیشه